Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti aranjezi biroul pentru a fi cu adevarat productiv?

de Ilinca Dobrescu 18 Sep. 2012 3328
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De foarte multe ori realizam faptul ca nu putem lucra intr-o camera dezordonata, chiar si cand este vorba despre mici detalii. Vedem un prosop pe jos, un teanc de hartii pe podea, o jucarie langa laptop, un birou dezordonat si care nu ne mai inspira.

Iata care sunt cele mai importante reguli pentru amenajarea biroului pentru o productivitate sporita, conform marketingportal.ro:

1. Prima regula ne spune sa ne "asortam" aspectul biroului cu cel al afacerii. Sunteti pasionata de handmade si v-ati construit o afacere in jurul acestui concept? Aduceti-va in birouri simbolurile si obiectele care sa va inspire.

2. O a doua regula pentru un birou amenajat cat mai eficient spune sa reducem volumul. Eliminati zgomotele care va opresc din a atinge niveluri cat mai inalte de productivitate. Un birou galagios nu va permite sa lucrati cu eficienta maxima asa ca eliminati sursele de zgomot.

3. Aduceti natura mai aproape de voi, chiar in spatiul in care va conduceti activitatea profesionala. Multe persoane spun ca un mediu cat mai plin de plante si flori proaspete devine unul optim pentru o activitate profesionala intensa. Incercati sa va amenajati biroul cu ajutorul plantelor care va adauga si o pata binevenita de culoare, reimprospateaza aerul si devin obiecte de decor excelente.

4. Nu in ultimul rand, nu uitati faptul ca trebuie sa impuneti anumite limite, bariere intre birou si celelalte camere. Biroul este spatiul destinat activitatii profesionale asa ca nu adaugati o mica canapeluta sau un fotoliu pliant.


Mult succes!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: amenajezi birouamenajare birouproductivitateamenajarea biroului

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]