Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum sa-ti alegi partenerul de afaceri potrivit?
Ca si relatiile romantice, parteneriatele in afaceri se pot dovedi a fi usor complicate, iar conform statisticilor, sunt menite sa esueze in cele mai multe cazuri.
Insa o relatie de business bine stabilita si care functioneaza cu adevarat va poate ajuta atat pe dumneavoastra, cat si pe parteneri, sa beneficiati de rezultate pozitive mult mai usor si mult mai rapid.Propriul meu plan de afaceri
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Va recomand astfel urmatoarele cinci sfaturi:
1. Optati pentru aceleasi obiceiuri de munca.
Este important ca un parteneriat sa fie egal pentru ambele parti, in special in ce priveste stilul, modul si programul de lucru. Daca dumneavoastra lucrati de la ora 6 dimineata la 9 seara, iar asociatul se prezinta la munca dupa ora 5 dupa amiaza, se vor isca in cele din urma ceva probleme.
2. Stabilitate financiara si emotionala.
Desi poate parea o violare a intimitatii, este necesar sa fiti mereu la curent cu situatia financiara a potentialilor parteneri de afacere.
Cercetati daca au nevoie de salariu in cel mai scurt timp sau cat timp se pot sustine daca se apropie zile negre. Cineva care se afla intr-o situatie financiara precara ar putea fi dispus sa sacrifice un succes realizat pe termen lung, in favoarea unor castiguri mai rapide.
3. Abilitati complementare.
4.Nu optati niciodata pentru un partener care poseda aceleasi aptitudini cu dumneavoastra. Acesta trebuie sa va completeze acolo unde aveti lipsuri, si nu sa va imite ideile in oglinda. Scopul final este de a gasi pe cineva care sa dispuna de abilitati si competențe de care dumneavoastra aveti nevoie pentru a intemeia o echipa solida si perfecta.
4. O viziune comuna.
Este usor sa va intelegeti bine la inceput, dar cum ramane cu obiectivele pe termen lung ale afacerii? Este necesar sa va asigurati ca viitorul pe care dumnevoastra il vizualizati corespunde cu idealurile asociatului.
5. Incredere.
Cele mai de succes relatii de afaceri sunt stabilite pe o fundatie de incredere, iar totul devine putin mai complicat atunci cand intervine problema propriului buzunar.
Daca nu-i puteti incredinta asociatului dumneavoastra, dupa cum e vorba, primul nascut, cardul de credit sau cheia de la casa, ar fi indicat sa va retrageti cat mai repede din parteneriat. Aveti permanent in vedere ca un parteneriat necesita lucru constant, de aceea va recomand sa tineti cont de aceste sfaturi inainte de a investi bani si energie in lansarea propriei afaceri.
Articole conexe
Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele zece luni
de Bianca TilaCifra de afaceri din comert a inregistrat scaderi in primele 9 luni ale acestui an
de Bianca TilaINS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul creste
de Bianca TilaINS: Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a inregistrat scaderi
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit