Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum va aratati respectul fata de subordonati, colegi sau superiori la locul de munca?
Relatiile de la locul de munca sunt extrem de importante si trebuie mentinute in cea mai buna forma posibil. Ganditi-va ca unul dintre colegii dvs se va dovedi cel mai acerb competitor al dvs in mediul afacerilor peste 5 ani. Ganditi-va ca unul dintre subordonatii dvs va va fi superior peste 3 ani, in cadrul unei alte companii. Si mai presus de orice caz clarificator, ganditi-va ca ceea ce oferiti veti primi si toti avem nevoie de respect in viata profesionala, nu numai in cea personala.
Iata cateva sfaturi practice pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand discutam de relatii la locul de munca:1. Tratati-va colegii, subordonatii sau superiorii cu politete si bunatate. Ajutati-i atunci cand va sta in limita posibilitatilor si fiti corect.

Propriul meu plan de afaceri

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Cresterea prepelitelor japoneze
2. Ascultati parerile celorlalti chiar si atunci cand sunteti sigur ca nu le veti prelua sfaturile, ideile samd. Nu vorbiti peste interlocutori si nu asumati de la bun inceput ca stiti ce vi se va comunica.
3. Incurajati-va colegii si subordonatii sa isi exprime ideile, parerile, sugestiile si recomandarile. Sprijiniti creativitatea si imaginatia si dati o sansa reala oricui doreste sa se afirme in viata sa profesionala.
4. Includeti pe toate lumea in activitatile de la locul de munca sau din timpul liber planificat de companie:petreceri, team-building-uri, sedinte samd.
5. In incercarile de a imbunatati munca si activitatea puteti sa utilizati ideile si sugestiile colegilor, subordonatilor dvs. Lasati-i sa afle ca le-ati implementat ideile.
6. Laudati-va angajatii si colegii. Nimic nu este mai suparator sau lipsit de respect decat sa nu ti se recunoasca meritele.
7. Nu cautati vina in munca altora. Atunci cand exista greseli, cautati modalitati de reparare a situatiilor nefavorabile.
8. Oferiti feedback tuturor subordonatilor dvs intr-o baza regulata. Se vor simti valorosi pentru companie si vor aprecia gestul de a-i tine la curent cu progresele lor.
9. Atunci cand este cazul, folositi critica constructiva si nu critica negativa, care nu va aduce nici un plus la locul de munca sau in dezvoltarea relatiilor favorabile.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afla toate dedesubturile activitatii de realizare de sapun natural de la un producator cu ani intregi de experienta

[GHID PRACTIC] Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Afacerea foarte accesibila cu care veti da lovitura Produceti BERE ARTIZANALA

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Exploatati incredibila piata a felicitarilor Aceste produse carora poate nu le-ati acordat pana acum atentia cuvenita aduc venituri colosale si constante an dupa an Puteti castiga fara efort minimum 1 000 de euro net luna


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit