Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
De la hobby la afaceri profitabile: Cum confectionam lumanari in nisip?
Lumanarile in nisip reprezinta una dintre culmile la care poate ajunge indemanarea si creativitatea in domeniul confectionarii lumanarilor. Aceste lumanari sunt realizate din nisip obisnuit si ceara bruta. In ceea ce priveste obtinerea unei flacari curate si stralucitoare, nici o lumanare nu se compara cu aceea confectionata in nisip.
Lumanarile confectionate in nisip sunt foarte simple. In functie de temperatura cerii, se muleaza in nisip o cavitate ai carei pereti trebuie formati si modelati cu mana. Aceasta cavitate joaca rol de matrita pentru turnare. Deoarece matrita de nisip se foloseste numai o data, nu exista nici un fel de limitari privind suprafetele care trebuie scoase curate. Ceara se poate turna cand cavitatea din nisipul umed se mentine intacta dupa scoaterea formei.Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cresterea prepelitelor japoneze
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Calitatile de nisip difera prin textura si culoare. Pentru ca nisipul sa stea format, umiditatea nu trebuie sa fie foarte mare: in general, o jumatate de galeata de nisip are nevoie de aproximativ 140 cmc de apa. Temperatura de turnare isi pune amprenta asupra felului in care va arata lumanarea la sfarsit.
Atentie! Daca temperatura este joasa (66-710C), suprafata lumanarii nu adera la nisip. Acest lucru trebuie stiut, pentru ca se poate lucra cu o matrita improvizata in nisip, daca se doreste o lumanare cu o anumita forma, dar nu exista la indemana o matrita potrivita. Daca temperatura este inalta (121-1490C), suprafata lumanarii prinde o crusta de nisip.
Lumanarile confectionate in nisip pot fi decorate. Astfel, pe marginile cavitatii in care se toarna ceara, se pun pietre simple sau colorate. Dupa intarirea cerii, acestea vor fi incorporate in suprafata lumanarii. De asemenea, lumanarea poate fi fixata pe o bucata de lemn plutitor in apa, care face parte dintr-un ansamblu ornamental. In acest scop, bucata de lemn se pune la ...
>>>>Cititi continuarea acestui capitol in cadrul lucrarii "Confectionarea lumanarilor decorative". Ghidul este realizat de un expert din domeniul confectionarii lumanarilor decorative, ornamentale.
Articole conexe
Incepe o afacere profitabila la domiciliul personal: Lumanari decorative handmade!
de Ilinca DobrescuAfaceri cu lumanari decorative: Operatiunile de finisare a lumanarilor
de Ideideafaceri.roConfectionarea lumanarilor decorative: Tipuri de matrite utile
de Ideideafaceri.roConfectionarea lumanarilor cu figurine de ceara colorata
de Ideideafaceri.roAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit