Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Depozit de materiale de constructii
S-a tot vorbit de faptul ca cei care pleaca in strainatate sa lucreze aleg, in proportie covarsitoare, ca din banii castigati sa isi construiasca locuinte in tara.
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Propriul meu plan de afaceri
O informatie excelenta pentru investitorii de pe piata materialelor de constructii. Putem spune ca tendinta ascendenta existenta pe piata imobiliara se reflecta direct in cea existenta pe piata materialelor de constructii.
Exista, pe de o parte, firme care s-au concentrat pe comercializarea materialelor de baza - var, ciment cuie, tigla - si care se pliaza, astfel, pe buzunarul romanului mediu.
Dar in ultima vreme au aparut si firme bine consolidate pe piata occidentala, care au adus in Romania sisteme integrate de constructii si care folosesc tehnologie de ultima generatie. Acestea se adreseaza oamenilor cu multi bani, dispusi sa investeasca sute de mii de euro intr-o locuinta si care doresc sa beneficieze de toate avantajele unor materiale de constructii performante.
Specialistii estimeaza ca ambele tipuri de firme vor avea cautare multi ani de aici incolo, cel putin atata timp cat Romania va fi divizata in doua din punct de vedere financiar, iar dorinta de a avea o casa proprie ramane marele deziderat al multora.
Informatii pe scurt
Ideea: depozit de materiale de constructii.
Capital initial: daca in prima faza va axati doar pe materiale de constructii „primare", precum cuie, caramida sau var, suma minima care trebuie investita este de 10.000-15.000 €. In cazul comercializarii unor materiale aduse din import si daca se are in vedere deschiderea unui showroom, investitia poate ajunge la 50.000 €.
Cifra de afaceri: in nici un caz ea nu poate fi mai mica de cateva zeci de mii de euro si creste exponential in fiecare an.
Profit brut: peste 100 de milioane de lei/luna. Profitul nu poate aparea mai devreme de un an si jumatate. Cei mai multi investitori decid sa se extinda in momentul in care au profit.
Timp de amortizare a investitiei: intre doi si patru ani.
Situatia pietei: desi exista numeroase firme care comercializeaza materiale de constructii sau care detin astfel de depozite in cadrul unei afaceri mai ample, cererea nu este complet acoperita. Si asta deoarece piata imobiliara cunoaste un avant extraordinar.
Sanse de reusita: succesul se bazeaza pe capacitatea de fi cu un pas inaintea competitorilor.
Detalii suplimentare la:
http://www.ideideafaceri.ro/magazin-virtual/depozit-de-materiale-de-constructii-16.html
Articole conexe
Deficitul comercial a crescut cu 17,2%
de Bianca TilaCifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele zece luni
de Bianca TilaConsiliul Concurentei a autorizat conditionat preluarea Profi de catre Mega Image
de Bianca TilaCifra de afaceri din comert a inregistrat scaderi in primele 9 luni ale acestui an
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit