Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Detalii importante despre cresterea pastravilor

de Matei Antonescu 13 Iun. 2012 5317
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ziua de azi, salmonicultura este atat de avansata incat pastravarul detine toate informatiile la indemana, cu toata simplitatea. Aceste informatii specializate, oferite de experti din domeniu reprezinta cea mai valoroasa posesie a oricui doreste sa isi demareze o afacere cu toate sansele de profitabilitate.

Pastravarul nu trebuie decat sa anunte un furnizor de furaje de pastrav ca doreste sa isi hraneasca propria "familie" de pastravi. Furnizorul va oferi solicitantului inclusiv consultatie gratuita privind modul de administrare a furajelor, va explica ce furaje sa foloseasca la fiecare specie, categorie de varsta, in functie de anotimp si asa mai departe. Acestea nu mai sunt problemele pastravarului.

Pastravarul trebuie sa se preocupe doar de asigurarea conditiilor optime de trai ale pastravilor: mentinerea apei la conditiile cerute, aprovizionarea la timp cu furaje si administrarea de medicamente.

Pastravarul va observa zilnic comportamentul pestilor, orice anomalie fiind notata. Orice
mortalitate aparuta in bazin este un semn de alarmare. Daca fermierul nu reuseste sa stabileasca cauza mortii pestilor, va apela de urgenta la un specialist. Bineinteles ca moartea unui singur peste nu este caz de alarmare, insa daca mortalitatea se inregistreaza repetat, atunci este semn ca ceva este in neregula in bazine.

O alta problema a pastravarului este, de asemenea, gasirea pietei de desfacere. Fermierul trebuie sa isi programeze productia in functie de comenzi. Azi se stie cu foarte mare precizie dimensiunea pestilor dupa o anumita perioada de crestere, erorile fiind foarte mici. Singura problema poate fi reprezentata de pierderi masive datorate unor accidente sau cazuri de forta majora.


>>>Cititi continuarea acestui capitol in cadrul lucrarii "Ferma piscicola". Ghidul ofera toate informatiile necesare pentru cresterea pastravilor, somnului si salaului. Informatiile sunt oferite de un expert din acest domeniu.


Tags: ferma piscicolacresterea pastravilorpastravicrestere pastravi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]