Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Disney plateste 8,6 miliarde de dolari pentru a finaliza cumpararea Hulu

de Bianca Tila 02 Nov. 2023 45
Disney plateste 8,6 miliarde de dolari pentru a finaliza cumpararea Hulu
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Disney intentioneaza sa cumpere o treime din actiunile platformei de streaming pentru 8,6 miliarde de dolari de la NBC Universal. Disney este deja actionar majoritar al Hulu.

Disney va reusi sa-si consolideze pozitia in acest sector ultraconcurential. Gigantul american va deveni unicul proprietar al Hulu, pe care il comercializeaza deja in abonamentele care includ propriul serviciu Disney+ si platforma de streaming de continut sportiv ESPN+.
 
In ceea ce priveste rezultatele trimestriale ale Disney, acestea vor fi publicate saptamana viitoare. De asemenea, sunt asteptate cu nerabdare, avand in vedere pierderile de abonati timp de trei trimestre la rand.
 
La fel ca Netflix, Disney+ intentioneaza sa aduca modificari in randul schimbului de parole intre utilizatori. Acest lucru ii va impiedica pe unii sa beneficieze de continut gratuit.
 
Aceasta metoda este preluata avand in vedere saltul Netflix facut in acest an. La momentul actual, Netflix se bucura de peste 247 milioane de abonati in intreaga lume fata de 146 de milioane de abonati ai celor de la Disney+.
 
In cazul tranzactiei anuntate, aceasta evalueaza Hulu la 27,5 miliarde de dolari. Acordul urmeaza achzitiei de catre Disney a principalelor active de divertisment ale 21st Century Fox, care i-a oferit doua treimi din Hulu.
 
Hulu este o extensie a Disney in materie de programe pentru adulti, iar continutul pentru familii intra in cadrul Disney+.
 
Ambele servicii au suferit o greva istorica a scenaristilor si actorilor in aceasta vara. Scrierea de programe a fost reluata in aceasta toamna, dar actorii nu s-au intors inca pe platourile de filmare, lucru ce a dus la o intarziere uriasa a productiilor de la Hollywood.
 
Disney incearca sa imbunatateasca profitabilitatea. Activitatea sa de streaming ramane deficitara, continuand sa reduca pierderile operationale din perioada aprilie - iunie.
 
S-ar putea ca Disney sa plateasca mai mult pentru Hulu, pe baza valorii capitalului social al serviciului la 30 septembrie. Compania a precizat ca procesul de evaluare ar trebui sa fie finalizat in cursul anului viitor.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: disneyhulutranzactie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Actiunile Disney au crescut cu 12%. Compania a semnat acorduri majore cu Epic Games si Taylor Swift

de Bianca Tila
09 Feb 2024
Actiunile Disney au inregistrat cresteri de 12%, dupa castigurile companiei din primul trimestru fiscal care au depasit estimarile si anuntarea unei...

Disney Plus scumpeste abonamentul in Romania. Ce modificari face gigantul american?

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Disney+ a anuntat ca va majora pretul abonamentului pentru clientii din Romania. Anuntul a fost facut intr-un comunicat de presa publicat pe...

Disney concediaza 7.000 de angajati

de Bianca Tila
28 Mar 2023
Saptamana aceasta, Disney va incepe disponibilizarile, in prima din trei runde de concedieri care vor avea loc inainte de inceputul verii. Rezultatul...

Tranzactie importanta pe piata de inchirieri auto

de Florin Amariei
25 Ian 2022
O companie isi incheie activitatea, in timp ce o alta isi cimenteaza pozitia. Iata de ce aceasta tranzactie este importanta! "Autonom si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]