Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elon Musk si-a anuntat demisia

de Bianca Tila 21 Dec. 2022 531
Elon Musk si-a anuntat demisia
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Elon Musk are de gand sa demisioneze din functia de director executiv al Twitter, dupa ce va gasi persoana potrivita pentru a-l inlocui.

Este prima data cand miliardarul declara public ca va parasi rolul de sef al platformei sociale, dupa ce utilizatorii Twitter su votat in acest sens intr-un sondaj pe care Musk il lansase duminica seara. Acesta a intrebat daca ar trebui sa demisioneze, relateaza "The Guardian".
 
"Voi demisiona din functia de CEO de indata ce voi gasi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! Dupa aceea, doar voi superviza echipele de la software si servere", a scris Elon Musk pe Twitter.
 
Totusi, nu este prima data cand Elon Musk atesta ca nu va conduce compania pe termen lung. Acesta a declarat in luna noiembrie ca isi va reduce timpul petrecut la Twitter si ca va gasi in cele din urma pe cineva care sa conduca afacerea in locul sau, potrivit News.ro.
 
De asemenea, duminica declarase ca nu exista un succesor si ca "nimeni nu vrea postul care sa poata tine Twitter in viata".
 
In ultimele saptamani, apelurile de pe Wall Street pentru ca Musk sa demisioneze s-au inmultit. In plus, investitorii Tesla s-au intrebat daca nu cumva concentrarea sa asupra Twitter va fi mai mare, in comparatie cu cea a companiei de vehicule electrice. La tribunalul din Delaware, Musk a recunoscut ca a avut prea mlte pe cap.
 
Sondajul lansat arata 57,7%, duminica, pentru decizia de a renunta Musk la conducerea Twitter. Acesta a spus ca rezultatele au fost distorsionate de conturi false. De asemenea, Musk a raspuns la un tweet care sugera ca doar utilizatorii care platesc 8 sau 11 doalri pentru un abonament Twitter Blue ar trebui sa poata vota in sondaje, mentionand ca Twitter "va face aceasta schimbare".
 
Utilizatorii au raspuns afirmativ sondajului asupra caruia se cerea demisia lui Musk. Decizia utilizatorilor a fost luata pe baza modificarilor aduse de Musk in ultima vreme, de cand a achizitionat Twitter.
 
Printre modificarile ce au deranjat se numara: oprirea unui cont ce urmarea locatia avinului sau privat si suspendarea in masa a jurnalistilor critici care au relatat despre aceasta interdictie. In urma acestora, utilizatorii au amenintat ca se vor muta pe alta platforme, insa Musk a implementat o noua politica prin care a interzis toate link-urile catre alte platforme sociale. Totusi, pana la sfarsitul zilei, Musk a renuntat la aceasta masura, mentionand ca toate schimbarile majore de politica din viitor vor fi decise prin vot.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: elon musktwitterdemisie muskdemisiedirector executiv

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]