Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Experiment Facebook: Doi dolari pe postarea scoasa in evidenta

de Matei Antonescu 19 Mai. 2012 2775
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Facebook a testat in premiera un serviciu cu plata pentru utlizatori. Testul aduce in prim-plan necesitatea multor utilizatori de a castiga siguranta ca postarile lor sunt vizibile catre prietenii lor. Prin intermediul acestui experiment, utilizatorii serviciului sunt siguri ca postarile lor sunt scoase in evidenta pe paginile prietenilor, noteaza Mediafax.

Cu toate ca discutam despre o companie care a reusit sa atraga joi 16 miliarde de dolari prin intermediul celei mai mari oferte publice initiale derulate vreodaya in domeniul IT, riscurile de epuizare a surselor de venit sunt unele mari si care continua sa preseze conducerea faimosului brand.
 
Cel mai recent experiement gandit si pus la punct de specialistii Facebook a avut loc in Noua zeelanda. Serviciul testat aici se numeste "Highlight" si cere o taxa de doi dolari neo-zeelandezi, echivalentul a 1,53 de dolari americani, in schimbul unei postari scoase in evidenta pe fluxurile prietenilor, noteaza WSJ.
 
"Acest test are rolul de a sonda interesul pentru aceasta metoda de a transmite informatia catre prieteni", a notat purtatorul de cuvant al Facebook pentru WSJ.
 
Cu toate acestea, sunt analisti care cred ca Facebook ar putera face trecerea catre o strategie de tip "freemium", un mix intre "free" si "premium", ca in care utilizatorii ar putea avea acces gratuit la servicii de baza si acces premium in schimb unei taxe specifice. 


Tags: facebook highlighthighlight facebookfacebook taxafreemium facebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]