Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ferma de vipere - Recoltarea, prelucrarea si pastrarea veninului
Ferma de vipere capata din ce in ce mai mare amploare in randul romanilor cu spirit de antreprenor. Profiturile sunt unele extrem de consistente si oportunitatile de dezvoltare sunt mari si variate. Capitalul necesar pentru demararea unei afaceri cu o ferma de vipere porneste de la 10.000 de euro, caz in care discutam despre o ferma de vipere de dimensiuni mici.
Viperele detin o pereche de colti lungi care ies la iveala in mod voluntar, dupa nevoia si dorinta viperelor.Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Cresterea prepelitelor japoneze
Cand nu sunt iesiti, coltii sunt adapostiti pe cerul gurii. In momentul in care vipera doreste sa isi invenineze prada sau un atacator, coltii ies in afara in pozitie cat mai potrivita pentru a-si atinge punctul dorit, in fata. Gura viperei se poate deschide la un unghi perfect de 180 de grade si de aceea, aceste creaturi pot inghiti prazi care depasesc marimea capului lor.
In detaliu mai mare, la vipere, oasele maxilare poarta cei doi dinti veninosi mari si prevazuti cu canalele de eliminare a veninului din glandele veninoase, alaturi de care se afla si dintii de rezerva. Atat dintii veninosi cat si ceilalti se schimba la 6 saptamani cu dintii de rezerva.
Maxilarul este legat in mod flexibil de osul prefrontal si de fiecare data cand arcul format din osul transversal si pterigoid se deplaseaza inainte, executa o rotatie in jurul propriei axe, determinand erectia dintelui, care formeaza cu palatinul un unghi drept sau obtuz, si iese in afara extremitatii interioare a botului. Cand sarpele inchide gura, maxilarul descrie o miscare de rotatie in sens invers si dintele revine la pozitia initiala, asezandu-se de-a lungul palatinului.
Coltii viperelor se schimba in mod periodic si se pot rupe in timpul atacurilor sau in timpul procesului de extragere a veninului. Coltii se reinnoiesc foarte repede si cei stricati trebuie extrasi de personal cu multa experienta in aceasta sarcina dificila.
Aparatul veninos al serpilor serveste, in primul rand la doborarea si imobilizarea prazii pe parcursul procesului de deglutitie. Moartea prazii este determinata, cel mai adesea, de actiunea neuro si cardiotoxica a veninului, care se concretizeaza prin stop cardio-respirator. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca veninul unor serpi determina distrugerea ...
>>>Cititi continuarea acestui capitol si informatiile necesare pentru a va demara si conduce cu succes o afacere profitabile cu propria dvs ferma de vipere.
Articole conexe
Ferma de vipere - Nivelul optim al temperaturii pentru cresterea viperelor in mod corect!
de Ideideafaceri.roFerma de vipere - Sfaturi pentru ingrijirea viperelor!
de Ideideafaceri.roFerma de vipere pentru venin - Secrete in cresterea viperelor
de Ideideafaceri.roFerma de vipere - Reproducerea viperelor in captivitate
de Ideideafaceri.roAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit