Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Glovo Local: Initiativa ce sprijina IMM-urile

de Bianca Tila 08 Dec. 2022 516
Glovo Local: Initiativa ce sprijina IMM-urile
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Glovo lanseaza programul Glovo Local. Prin aceasta initiativa doreste sa sprijine IMM-urile din industria de retail si restaurantele.

Avand in vedere contextul actual, programul lansat de Glovo are in vedere sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii din industria de retail si resturante. De asemenea, programul sustine digitalizarea acestora, potrivit unui comunicat de presa remis Bursa.
 
Acest nou program lansat de Glovo este primul de acest gen din Europa, Africa si Asia. Glovo Local va fi prezent in toate cele 25 de piete in care opereaza platforma. 
 
De asemenea, programul ofera un portofoliu divers in care sunt incluse servicii si solutii pentru intreprinderile mici si mijlocii, specifice nevoilor acestora intr-un singur website.
 
In ceea ce priveste serviciile disponibile, acestea includ solutii digitale si operationale pentru propriile canale si magazine, mai exact instrumente dedicate care sa-i ajute sa-si gestioneze operatiunile si sa-si dezvolte afacerile cu ajutorul tehnicilor de marketing si publicitate. Toate aceste aspecte sunt implementate intr-un sistem de oportunitati de invatare si dezvoltare, cu tutoriale dedicate si asistenta.
 
Lansarea Glovo Local coincide cu publicarea studiului Glovo realizat de Ipsos. In perioada octombrie- noiembrie 2022, un esantion de 304 de respondenti au fost chestionati cu privire la gradul de digitalizre al IMM-urilor.
 
Business-urile din Romania au destul de mult apetit pentru digitalizare, 50% dintre acestea considerandu-se "early adopters", potrivit rezultatelor studiului. De asemenea, studiul a aratat ca 39% dintre IMM-uri nu se considera pregatite pentru posibile crize globale, in timp ce 59% cred ca au un partener din zona de tehnologie care poate ajuta la stabilitatea afacerii pe piata. Aproximativ o treime din IMM-urile care s-au digitalizat in timpul pandemiei si au renuntat la tehnologie din cauza ridicarii restrictiilor, raporteaza ca functioneaza in "regim de supravietuire".
 
"La nivel global, Glovo isi propune sa ajunga la pragul de 250.000 de afaceri locale mici pana la sfarsitul anului 2023, iar in Romania o parte semnificativa a partenerilor nostri sunt afaceri mici in care credem cu tarie. Suntem constienti de rolul pe care il jucam in dezvoltarea acestor businessuri si, odata cu Glovo Local, punem la dispozitie un set complet de resurse special gandite pentru aceste afaceri. Folosind instrumentele oferite de Glovo Local ii putem ajuta sa ajunga la mai multi clienti si sa isi consolideze prezenta pe pietele in care opereaza", a precizat Iustinian Belghir, General Manager Romania si Moldova.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: glovoglovo localimm

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

CNIPMMR: Jumatate dintre IMM-urile din Romania au probleme

de Florin Amariei
25 Iul 2019
Presedintele de onoare al CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu, a declarat ca jumatate dintre IMM-urile din Romania au probleme. Acesta a si exemplificat...

IMM-urile nu sustin amnistia fiscala si cer legi predictibile

de Florin Amariei
02 Iul 2019
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a anuntat, luni, ca a realizat intre 23-29 iunie un sondaj sub...

Consiliul IMM-urilor: opinie privind eliminarea unor taxe pentru mediul de afaceri

de Idei de afaceri
21 Nov 2016
In data de 27 octombrie 2016 a fost transmisa spre promulgare Legea privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si...

Venituri cu pana la 10% mai mari pentru IMM-urile care utilizeaza solutii in cloud

de Idei de afaceri
09 Ian 2015
Potrivit unui studiu, recent realizat de compania americana de consultanta IDC, companiile mici si mijlocii (IMM) care utilizeaza solutii software in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]