Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Gogoserie
Gogoasa nu este un produs spectaculos - o simpla bucata de coca prajita intr-o baie de ulei incins. Dar, in ciuda simplitatii ei (sau poate tocmai de aceea), gogoasa se dovedeste o sursa excelenta de venituri pentru un intreprinzator care stie sa-i exploateze cele trei atu-uri: gustul bun, pretul mic, servirea rapida.
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Cresterea prepelitelor japoneze
Vanzarea gogosilor s-a mentinut intotdeauna la cote foarte ridicate, aceasta si datorita eforturilor permanente de imbunatatire a imaginii produsului. Practic, imaginea este singura care s-a schimbat de-a lungul anilor, pentru ca reteta a ramas, in mare, aceeasi.
Asadar, acelasi produs, dar intr-o noua prezentare: un punct de lucru cochet, stralucind de curatenie, vanzatori amabili si cu uniforme elegante, gogosi ambalate in pungi viu colorate si, mai ales, un proces de productie la vedere, realizat cu echipamente rapide si performante.
Informatii pe scurt
Capital initial minim.............300-400 de milioane lei. Se poate merge fie pe varianta standard (gogoserie clasica), fie pe varianta in care se foloseste un echipament automat, pentru gogosi americane (donuts)
Profitul brut lunar...............100 de milioane de lei
Situatia pietei.....................piata produselor cu servire rapida se mentine la cote foarte ridicate. O punga de gogosi, impreuna cu un iaurt sau cu un pahar de lapte, poate inlocui o masa
Factori de risc.................amplasamentul gogoseriei, calitatea produselor, modul de servire
Potential de crestere.........un punct de vanzare poate furniza fondurile necesae deschiderii mai multor gogoserii. Se poate incerca si comercializarea de gogosi preambalate
Scurta imagine de ansamblu
Gogoseria ramane o afacere pe care oricine o poate "coace" simplu, rapid si cu profituri atractive. Un simplu calcul ne arata ca daca vindem 1.000 de gogosi intr-o zi, cu un pret mediu de 10.000 de lei bucata, strangem apetisanta suma de 10.000.000 lei, din care ar reveni ca profit brut aproximativ 5.000.000 lei (pe zi!), ceea ce este mai mult decat multumitor pentru o astfel de afacere.
Atentie insa! Chiar daca fabricarea si vinderea unei gogosi pare la indemana oricui, exista mici amanunte si secrete extrem de importante pentru succesul afacerii. Iar asta o spun intreprinzatorii in domeniu, carora le-am cerut sprijinul pentru realizarea acestui articol.
Detalii suplimentare la:
http://www.ideideafaceri.ro/magazin-virtual/gogoserie-13.html
Articole conexe
Nestle va reduce costurile cu 2,8 miliarde de dolari
de Bianca TilaPresedintele ASF: Romania face un pas important in sectorul energetic
de Bianca TilaINS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul creste
de Bianca TilaProducatorii de cacao anticipeaza preturi mai ridicate
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit