Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google face curatenie. Compania sterge conturile inactive

de Bianca Tila 13 Nov. 2023 84
Google face curatenie. Compania sterge conturile inactive
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google planifica o curatenie in aproximativ doua saptamani. Compania va elimina conturile care nu au mai fost folosite de cel putin doi ani.

Google a anuntat in urma cu cateva luni ca va implementa o politica in urma careia conturile inactive vor fi sterse. In prezent, compania spune ca aceasta politica va fi pusa in practica de la 1 decembrie.
 
Contul inactiv este definit drept cel care nu a mai fost folosit de cel putin doi ani. Activitatea presupune diverse actiuni ce pot fi realizate cu serviciile incluse, de la verificarea e-mailului, la salvarea online a fotografiilor.
 
Dupa ce se vor sterge conturile, vor fi eliminate automat toate datele asociate cu acestea. Potrivit estimarilor, se vor sterge milioane de conturi inactive.
 
De asemenea, aceasta politica vizeaza doar conturile Google personale, nu si cele care apartin unor firme sau institutii de invatamant.
 
Compania mentioneaza ca unul din motivele care stau la baza acestei decizii este securitatea. Conturile abandonate pot fi explorate de hackeri in campanii cu malware sau spam.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: googleconturi inactivespam

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Google: O versiune imbunatatita a retelei Find My Device

de Bianca Tila
09 Apr 2024
Reteaua Find My Device a fost lansata pentru a ajuta utilizatorii sa-si localizeze telefoanele pierdute sau furate. Compania a inceput sa...

Companiile aleg sa investeasca in AI. Google se numara printre ele

de Bianca Tila
30 Oct 2023
Google a incheiat un acord pentru a investi pana la 2 miliarde de dolari in compania de inteligenta artficiala Anthropic, conform purtatorului de...

Angajatii Google critica chatbot-ul companiei

de Bianca Tila
20 Apr 2023
Compania a primit un feedback negativ din partea angajatilor cu privire la chatbot-ul lansat recent. Angajatii companiei care au lucrat cu...

Google ofera acces limitat la chatbot-ul Bard

de Bianca Tila
22 Mar 2023
Google a implementat destul de repede chatbot-ul Bard, pentru a tine pasul cu Microsoft. Un numar limitat de utilizatori au acces la noul chatbot....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]