Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google ofera acces limitat la chatbot-ul Bard

de Bianca Tila 22 Mar. 2023 68
Google ofera acces limitat la chatbot-ul Bard
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google a implementat destul de repede chatbot-ul Bard, pentru a tine pasul cu Microsoft. Un numar limitat de utilizatori au acces la noul chatbot.

In ceea ce priveste utilizatorii, cei care au acces limitat se afla in Statele Unite si Marea Britanie. Chatbot-ul Bard este noul produs dezvoltat de companie si urmeaza sa-l lanseze ca raspuns la cel implementat deja de Microsoft in motorul de cautare Bing.
 
Oficialii Google il considera pe Bard ca fiind un experiment aflat la inceput, care nu reprezinta un inlocuitor pentru motorul de cautare al companiei. In plus, acesta vine ca o completare la serviciul Google.
 
Modul in care compania il prezinta pe Brad pare sa fie o limitare a responsabilitatii pentru viitoarele posibile izbucniri si informatii false pe care acesta le-ar putea genera.
 
In acest moment este dificila realizarea unei comparatii intre Bing si Bard, avand in vedere ca Bard nu are inca multi utilizatori si nu a  apucat sa raspunda la multe intrebari.
 
Potrivit utilizatorilor care l-au folosit pe Brad, acesta raspunde rapid la intrebari, insa Google a impus mai multe limitari, chatbot-ul avand mai putina libertate.
 
Compania a devenit mai precauta in ceea ce priveste chatbot-ul, dupa ce, in urma unei informatii false strecurate in materialele de promovare, actiunile Google au inregistrat scaderi. Astfel, 100 de miliarde de dolari s-au sters din capitalizarea afacerii.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: googlechatbotbardchatbot bardchatbot bingmicrosoft

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google: O versiune imbunatatita a retelei Find My Device

de Bianca Tila
09 Apr 2024
Reteaua Find My Device a fost lansata pentru a ajuta utilizatorii sa-si localizeze telefoanele pierdute sau furate. Compania a inceput sa...

Google face curatenie. Compania sterge conturile inactive

de Bianca Tila
13 Nov 2023
Google planifica o curatenie in aproximativ doua saptamani. Compania va elimina conturile care nu au mai fost folosite de cel putin doi ani....

Companiile aleg sa investeasca in AI. Google se numara printre ele

de Bianca Tila
30 Oct 2023
Google a incheiat un acord pentru a investi pana la 2 miliarde de dolari in compania de inteligenta artficiala Anthropic, conform purtatorului de...

Colaborari neasteptate in lumea tehnologiei. Microsoft semneaza un contract cu Amazon

de Bianca Tila
18 Oct 2023
Microsoft si Amazon vor semna un contract in valoare de peste 1 miliard de dolari pentru utilizarea serviciului de cloud, Microsoft 365, potrivit...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]