Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei 16 Feb. 2021 14926
4.43 din 90 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent cu banii tai si sa nu ii arunci inutil inspre un proiect.

Daca esti pregatit sa devii antreprenor, atunci ideile de mai jos te vor ghida inspre afaceri in care poti investi fara frica. 
 
Dropshipping
Dropshipping-ul este asemanator cu un magazin online, cu diferenta ca nu ai stocuri pentru produsele pe care le comercializezi. Practic, esti interfata dintre furnizor si clientul final. Este o afacere foarte usor de dezvoltat, insa si cu profituri relativ scazute. Totusi, daca identifici o nisa inca neacoperita de magazinele online din Romania, poti ajunge la un profit multumitor.
 
Consultanta GDPR
Solutiile pentru securitatea datelor cu caracter personal sunt foarte cautate in prezent, intr-o era in care este tot mai greu sa garantezi siguranta lor. Tocmai de aceea o asemenea afacere poate fi una prospera.
 
Meditatii online
In ultimii ani, meditatiile online au devenit tot mai cautate. Se pot tine prin Skype sau alte servicii de comunicare video si te pot ajuta fie sa obtii venituri suplimentare, fie pot deveni principala sursa de venit. Meditatiile online pentru diverse examene – bacalaureat, testarea nationala – dar si pentru diverse materii precum limbi straine, matematica sau romana sunt foarte cautate si pot deveni o afacere prospera.
 
Editor/Copy
Crearea si editarea textelor pentru diverse publicatii sau pentru magazine online a devenit tot mai cautata in ultima vreme. De altfel, ultimii ani au fost guvernati de sintagma „content is king”, asa ca cei care isi doresc o afacere in acest domeniu vor descoperi o piata in plina ascensiune.
 
Croitorie
Atelierele de croitorie pot fi dezvoltate de la o singura persoana si o singura masina de cusut, urmand ca mai apoi sa se dezvolte cu alte investitii si alti angajati. Astfel de ateliere cunt cautate pentru modificari si retusuri, dar si pentru transformarea unor piese vestimentare in unele noi. Cu resurse minime, se poate da startul unei afaceri infloritoare.
 
Consultanta IT
In prezent sunt putine companii care nu au nevoie de consultanta pe partea de IT, iar investitia initiala este una redusa. Valoarea unei firme de consultanta IT sta, de fapt, in specialistii ei, asa ca nu e nevoie pentru inceput de resurse foarte mari.
 
Antrenor personal
Daca ai pregatire in domeniul educatiei fizice, atunci un business ce ofera servicii personalizate de fitness este nu doar o alegere potrivita, ci si una profitabila. In Romania industria aceasta este abia la inceput si este loc suficient pentru dezvoltare.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afacerifara fricainvestitie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.43 din 5 - 90 voturi.

Articole conexe

Studioul romanesc de gaming Amber atrage o investitie

de Bianca Tila
03 Oct 2022
Studioul romanesc de jocuri, Amber Studio, anunta ca un fond consiliat de Emona Capital LLP, o firma de investitii din Londra, planuieste sa...

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 idei de afaceri care pot fi incepute chiar azi

de Florin Amariei
13 Feb 2020
Inspiratia poate veni de oriunde pentru o afacere de succes, asadar iti propunem 6 idei care pot fi incepute chiar azi. Cariera ta de antreprenor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]