Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mana in mana - Gelaterie mobila si stand de hot dogs!

de Adela Simonescu 11 Dec. 2012 5150
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu totii avem in minte imaginea micilor gelaterii mobile din parcuri si centre de agrement. Servesc inghetata pe bat si inghetata la cornet, cu menta si zmeura, cu scortisoara si vanilie si lista poate sa continue in mod sigur cu tot felul de varietati. Desigur, toata aceasta imagine nu trebuie sa ramana un simplu vis frumos. Cei care au si capitalul necesar ar putea chiar sa isi dezvolte o afacere in jurul unui vis frumos.

Gelateriile mobile reprezinta oportunitati uriase de a face multi bani. Desigur, discutam despre o afacere sezoniere, avand in vedere ca prea putini oameni mai cumpara inghetata si toamna sau iarna.

Pentru cei cu adevarat geniali, gelateria mobila se transforma in stand de hot-dogs pe timpul toamnei si al iernii. Servim hot-dogs, produse foarte bine vandute si putem chiar sa vindem vin fiert si alte delicatese numai bune pentru o iarna friguroasa.

Iata o idee de afacere pe care o putem valorifica in 2013. Desigur, exista si cateva puncte principale catre care sa ne indreptam atentia:

- exista mai multe autorizatii pe care sa le obtinem pentru a face vanzari in spatiul dorit.

- este nevoie de un specialist care sa ne construiasca un stand de hot-dogs si o gelaterie mobila. Avem si optiunea de a le achizitiona, chiar daca am putea gasi un nivel satisfacator de calitate peste hotare.

Per total, am descoperit doua idei de afaceri care merg mana in mana, doua idei care pot aduce proprietarilor profit substantial.

Nu uitam de faptul ca par a fi idei de afaceri mici si simple, insa cer capital banesc destul de serios. Recomandarea noastra este sa valorificati aceste doua idei de afaceri in momentul in care detineti un capital de minim 12.000 de euro, suma care include si fondul de cheltuieli neprevazute.


Mult succes!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: gelaterie mobilaafaceri gelaterie mobilacapital gelaterie mobilastand de hot dogafaceri stand de hot dog

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]