Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Idei de afaceri profitabile: Cum sa iti deschizi un magazin de papetarie?
Daca se intampla sa cautam idei de afaceri care tot mai functioneaza cu toate panzele sus si pe timp de criza, atunci am face bine sa privim si catre ideea de a infiinta un magazin de papetarie. Produsele de papetarie inca ne mai fascineaza si cand detinem un buget redus si acest lucru poate reprezenta sanse de succes pentru o astfel de afacere, mai ales daca recunoastem faptul ca majoritatea produselor de papetarie reprezinta necesitati si nu dorinte.
Iata si cum reusim sa ne demaram o afacere cu un magazin de papetarie, cat mai rapid si simplu:Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
1. Proiectam un plan de afaceri care sa ordoneze toate detaliile referitoare la aceasta afacere. Tineti cont de faptul ca veti avea nevoie de un capital banesc destul de serios, de cel putin 30.000 de euro si de eforturi destul de complexe, totul pentru demararea si sustinerea cu succes a acestui business.
2. Gasim o locatie avantajoasa. Luati in considerare faptul ca este nevoie de o locatie destul de tranzitata de numeroase persoane. Asa ca nu faceti rabat de la calitatea locatiei identificate, mai ales cand stiti faptul ca acesta este unul dintre elementele decisice pentru succesul acestei afaceri.
3. Infiintati un SRL si obtineti toate autorizatiile necesare pentru a va conduce activitatea in completa legalitate. Exista destul de multe demersuri de efectuat si, uneori, cand timpul ne preseaza si cand avem alte sarcini de indeplinit, cea mai buna solutie poate fi cea de a coopta un specialist care sa se ocupe de aceste necesitati.
4. Identificati furnizorii de care aveti nevoie, furnizori seriosi, cu reputatie solida, cu referinte din partea mai multor specialisti si antreprenori, furnizori care sa impune un pret corect pentru produsele de calitate pe care le ofera. De asemenea, este o decizie inspirata sa nu va bazati pe un singur furnizor. De multe ori se intampla ca unul dintre furnizori sa nu poata onora o comanda si atunci sa apelati la celalalt.
5. Cooptati personalul de care aveti nevoie pentru: transportul produselor de papetarie, vanzarea produselor in cadrul magazinului, programator, web designer, marketer, specialist HR, contabil, avocat, consultant financiar si nu numai.
6. Asigurati-va ca detineti o prezenta online indeajuns de solida pentru a va coopta clientii de care aveti nevoie. Aveti nevoie de un website si de o pagina de Facebook care sa lucreze impreuna.
Mult succes!
Articole conexe
Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban
de Bianca Tila4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes
de Florin Amariei6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere
de Florin AmarieiAfacere cu partenerul de viata
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit