Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA pregateste planuri pentru extinderea in Statele Unite

de Bianca Tila 21 Apr. 2023 57
IKEA pregateste planuri pentru extinderea in Statele Unite
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Proprietarul suedez al magazinelor IKEA, Ingka Group, planuieste sa investeasca 2 miliarde de euro pentru extinderea in Statele Unite in urmatorii trei ani. Aceasta este cea mai mare investitie a companiei intr-o tara, IKEA vrea sa castige clienti americani, in timp ce alti comercianti isi inchid magazinele, transmite Reuters.

Primul magazin IKEA din SUA a fost deschis in 1985, langa Philadelphia. Acum, compania incearca sa castige cote de piata in SUA, avand in vedere ca oamenii cu bani mai putini cauta produse mai accesibile.
 
"Vedem oportunitati in toate statele din SUA, dar as spune in special in Sud, unde vedem o cerere mare, la care pana acum nu am reusit sa raspundem", a declarat Tolga Oncu, seful IKEA Retail la Ingka Group.
 
De asemenea, Ingka intentioneaza sa deschida opt noi magazine mari IKEA, noua magazine mici si sa modernizeze magazinele existente in SUA. Compania se concentreaza in acest loc deoarece SUA reprezinta a doua cea mai mare piata.
 
In prezent, nu au fost decise locatiile pentru magazine. Planurile companiei includ si noua puncte de planificare si comanda, precum si magazine mici in care clientii pot primi sfaturi si pot comanda mobilier pentru livrare. Aceste noutati se adauga deschiderilor deja planificate de IKEA, in centrul orasului San Francisco si in Arlington, Virginia.
 
IKEA profita de ce se intampla pe piata. Consumatorii cheltuie mai putin, ceea ce duce la eliminarea unor locuri de munca si inchiderea magazinelor din cadrul comerciantilor cu amanuntul, precum Walmart si retailerul online de munca Wayfair. Aici intervine IKEA, creand o oportunitate de a cumpara mai ieftin spatii de magazine si depozite.
 
Extinderea IKEA va crea 2.000 de locuri de munca, potrivit proprietarului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: ikeaextindere ikeasuaingka group

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]