Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA reduce preturile in Romania

de Bianca Tila 08 Feb. 2024 46
IKEA reduce preturile in Romania
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

IKEA Romania va reduce preturile pentru 4.794 de produse pe parcursul anului fiscal 2024. Unora dintre cele mai accesibile articole din prezent li se va aplica, pe termen lung, o reducere de pret de pana la 30%, iar cele mai cautate familii de produse, precum BESTA si PAX, au un pret cu 15% mai mic.

Pe parcursul anului fiscal 2024 (1 septembrie 2023 - 31 august 2024), compania va aloca 47 de milioane de euro pentru a absorbi costurile si a asigura preturi cat mai mici.
 
Aceasta investitie va acoperi toate gamele de produse, 46% dintre toate produsele vor avea un pret mai mic.
 
Compania vrea sa ajunga la nivelurile preturilor de dinaintea pandemiei, ajustate in functie de inflatie. Reducerea preturilor este prioritara pentru IKEA, iar pe viitor isi propune sa continue reducerea preturilor.
 
In anul fiscal 2023, IKEA Europa de Sud-Est a majorat de mai multe ori salariile angajatilor. Acest fapt a dus la o crestere medie a veniturilor angajatilor din tara noastra, cu 12,4%. Tendinta a continuat si in noul an fiscal. In ianuarie 2024, salariile angajatilor au fost majorate din nou, in medie, cu 7,4%.
 
Compania a investit 6,3 milioane de euro la nivel de regiune pentru plata bonusurilor si va aloca inca 1,1 milioane de euro brut in luna martie a acestui an pentru contributiile la programul de loialitate al Grupului Ingka pentru pensie privata Tack!.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: ikeaikea romaniapreturi reduse

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]