Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Informatiile specializate iti pot schimba viata! Afla cum!

de Ilinca Dobrescu 27 Aug. 2013 2526
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

"Cunostintele generale, indiferent de numarul sau diversitatea lor, nu sunt de mare folos pentru a castiga bani. Cunostintele specializate constituie cheia succesului." Napoleon Hill spune acest lucru si este cat se poate de adevarat. Singurele informatii care vor face cu adevarat o diferenta clara, sunt cele specializate.

In exclusivitate pentru persoanele cele mai dornice sa devina antreprenori, s-a lansat Revista Antreprenor in Romania. Revista de fata se vrea a fi publicatia ideala pentru cei care au de gand sa porneasca o afacere, pentru cei care deja detin o afacere si doresc sa o dezvolte, pentru investitori si viitori investitori.

In principiu, Revista Antreprenor in Romania te ajuta sa iei pulsul pietei si sa fii mereu la curent cu cele mai tari trenduri cu putinta, totul pentru ca ascensiunea ta in mediul de afaceri sa fie una sigura.

In momentul de fata, Revista Antreprenor este disponibila la abonament pe 1 an, pe 2 ani sau chiar pe viata. Ce beneficii concrete iti ofera aceasta publicatie exceptionala?

Ai acces la informatii care te lasa sa inveti din succesul, dar si din greselile altora cum sa ai tu succes si cum sa eviti erori costisitoare.

Mai mult, editiile aceste reviste de ajuta sa capeti o privire de ansamblu asupra succesului unei afaceri, sa te familiarizezi cu tendintele si sa iei pulsul mediului de afaceri.

In acelasi timp, revista Antreprenor in Romania te ajuta  sa faci cunostinta cu oameni si situatii din care poti invata extrem de mult.

Aflati mai multe informatii despre revista Antreprenor in Romania, despre beneficiile ei, despre marturiile oferite de clientii multumiti si despre ce va rezerva viitorul in mediul de afaceri atunci cand mizati pe informatii specializate>>>>




Tags: revista antreprenor in romaniaantreprenor in romaniaafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]