Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inteligenta artficiala poate face multe, dar nu chiar totul. Cum va ajuta companiile in 2024?

de Bianca Tila 13 Dec. 2023 77
Inteligenta artficiala poate face multe, dar nu chiar totul. Cum va ajuta companiile in 2024?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

AI poate face multe, dar nu poate indeplini orice task. In 2024, organizatiile o vor integra pentru a completa strategiile AI specifice industriilor, potrivit predictiilor publicate de liderul global in noi tehnologii si analytics, SAS.

"Tehnologia AI-ului generativ poate face multe, dar nu poate face totul. In 2024, organizatiile vor trece de etapa in care vad AI-ul generativ ca pe o unealta de sine statatoare si o vor integra pentru a complementa strategii AI specifice industriilor. 
 
In domeniul bancar, simularile de date privind crizele si analiza de scenarii vor ajuta la predictia riscurilor si evitarea pierderilor. In domeniul sanitar, inseamna generarea de planuri de tratament individuale. 
 
In manufactura, AI-ul generativ poate simula productia pentru a identifica imbunatatiri in zonele de calitate, fiabilitate, mentenanta, eficienta energetica si randament", sustine Bryan Harris, Chief Technology Officer (CTO), in cadrul SAS.
 
O alta predictie este ca AI va genera locuri de munca, in ciuda temerilor din 2023 ca meseriile ar putea disparea. De asemenea, se estimeaza ca AI va contribui la dezvoltarea unui marketing responsabil si la combaterea fraudelor de catre companiile financiare.
 
Managerii departamentelor IT vor intampina probleme daca AI nu este bine monitorizat. In plus, AI multimodal si simularile vor atinge noi culmi, alaturi de adoptarea sistemelor de gemeni digitali, combaterea riscurilor climatice din partea asiguratorilor si cresterea importantei AI in sectorul guvernamental.
 
AI va duce la o imbunatatire in ceea ce priveste ingrijirea pacientilor din spitale. Sanatatea publica va beneficia din zona academica, pe fondul dezvoltarii AI.
 
In urma cu cateva luni, SAS s-a angajat sa investeasca un miliard de dolari in solutii pentru industrii bazate pe inteligenta artificiala.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: sasinteligenta artificialacompanii 2024

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]