Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lorelai vrea sa preia Irrimec SRL, Otech SAS si Otech. Ce spune Consiliul Concurentei?

de Bianca Tila 27 Sep. 2023 110
Lorelai vrea sa preia Irrimec SRL, Otech SAS si Otech. Ce spune Consiliul Concurentei?
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Consiliul Concurentei a anuntat autorizarea tranzactei prin care Lorelai S.p.A intentioneaza sa preia companiile Irrimec S.r.l, Otech SAS si Otech 40.

"Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Lorelai S.p.A. intentioneaza sa preia companiile Irrimec S.r.l., Otech SAS si Otech 40", anunta autoritatea de concurenta.
 
Lorelai este cunoscuta drept un vechi investitional controlat de fonduri administrate de The Carlyle Group, Inc., din Statele Unite ale Americii. Pe teritoriul Romaniei, companiile din portofoliul fondurilor administrate de Carlyle activeaza in domenii variate, de la energie electrica si gaze, pana la produse financiare sau farmaceutice.
 
In cazul Irrimec S.r.l., acesta este un furnizor italian cu echipamente de irigare, iar Otech SAS si Otech 40 S.a.r.l, din Franta, desfasoara activitati de proiectare si constructia sistemelor de irigare.
 
Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca. De asemenea, nu exista indoieli serioase referitoare la compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
 
Dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential, decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: consiliul concurenteilorelaiirrimecotech

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Consiliul Concurentei demareaza o noua analiza

de Bianca Tila
05 Mar 2024
Consiliul Concurentei a anuntat ca a demarat o analiza care vizeaza evaluarea conduitei adoptate de detinatorii de licente unice software fata de...

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea activitatii de intermediere in asigurari

de Bianca Tila
07 Dec 2023
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Safety Broker de Asigurare intentioneaza sa preia activitatea de intermediere in asigurari...

Consiliul Concurentei: Evofarm vrea sa preia 22 de farmacii ale companiei Farmacia de la Tara

de Bianca Tila
18 Sep 2023
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care grupul Evofarm intentioneaza sa preia 22 de farmacii ale companiei Farmacia de la Tara SRL....

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea unor farmacii de catre Mini-Farm

de Bianca Tila
29 Aug 2023
Consiliul Concurentei a demarat o analiza pentru o noua tranzactie. Compania Mini-Farm SRL intentioneaza sa preia noua farmacii, apartinand...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]