Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft aduce AI-ul generativ in securitatea cibernetica

de Bianca Tila 29 Mar. 2023 59
Microsoft aduce AI-ul generativ in securitatea cibernetica
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ultima perioada, Microsoft a prezentat diverse noutati. Pe langa limbajul GPT in Bing si functiile pentru suita de birou, compania a lansat un chatbot bazat pe inteligenta artificiala pentru expertii in securitate cibernetica.

Security Copilot este noul instrument de AI care ii va ajuta pe cei care lucreaza in domeniu sa identifice bresele si sa interpreteze vastele cantitati de date generate zilnic, potrivit companiei.
 
In ceea ce priveste noul instrument, interfata nu difera de cea cunoascuta de la alti chatboti. Aceasta este reprezentata de un simplu camp in care poate fi introdus text. De asemenea, pot fi adresate intrebari, precum "care sunt toate incidentele de securitate din compania mea", iar chatbot-ul va face rapid un rezumat.
 
Noul instrument, Security Copilot, are acces la cele 65 de trilioane de semnale pe care Microsft spune ca le culege zilnic despre amenintarile si functiile specifice securitatii cibernetice si le utilizeaza pentru a ajuta expertii sa inteleaga mai bine cu ce se confrunta. 
 
In plus, exista o functie de automatizare, prin care expertii pot insira mai multe actiuni consecutive. Acestea pot fi apelate prin apasarea unui singur buton. In acest sens, poate fi generata rapid o prezentare PowerPoint, care sa sublinieze incidentele si vectorii unui atac.
 
Compania mentioneaza ca Security Copilot are doar rolul de a asista expertii in securitate, nu de a-i inlocui. AI-ul generativ ofera un spatiu comun pe care colegii pot colabora si partaja informatii.
 
Compania pare constienta de faptul ca Security Copilot poate halucina si oferi informatii false. Totusi, Microsoft crede ca prin citirea surselor si oferirea unui context local expertii vor intelege si vor interpreta corect datele primite.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: microsoftai generativsecuritu copilotsecuritate cibernetica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]