Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

mySugr,aplicatia care transpune diabetul in imaginea unui monstru ce trebuie tinut in frau!

de Matei Antonescu 12 Apr. 2013 3291
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

mySugr reprezinta o aplicatie care transforma o afectiune serioasa intr-un soi de joc ce trebuie castigat impotriva unui monstru virtual ce trebuie tinut in frau, noteaza Springwise.

Pentru cei care sufera de diabet, este o adevarata provocare sa isi monitorizeze nivelul de zahar in sange pentru a se asigura ca primesc o cantitate corecta de insulina, in fiecare zi. Si exista mai multe solutii pe care cei care sufera de diabet le au la indemana pentru monitorizare perfecta.

O astfel de solutie este mySugr, un startup lansat in Austria si care se concentreaza pe tehnici de gamificare pentru a determina diabeticii sa tina o evidenta perfecta a afectiunii lor.

Fiecare utilizator primeste un monstru virtual caruia ii dau un nume si care reprezinta diabetul, noteaza Springwise. Mai mult, cu cat utilizatorii introduc date referitoare la nivelul de glucoza in sange, momentul injectiei, mesele consumate si activitatile efectuate, monstrul reactioneaza intr-un mod pozitiv sau intr-un mod negativ.

Mai departe, aplicatia ofera grafice si situatii care sa spuna diabeticilor ce progrese au efectuat si cum se comporta organismul lor in anumite situatii.

Iata o idee de afacere care ofera beneficii numeroase si reale pentru o audienta-tinta majora. Astfel de idei de afaceri sa tot apara si sa ne ajute sa tinem in frau afectiuni serioase care ne fac zile negre.

Antreprenori, lasati-va inspirati de astfel de idei de afaceri, invatati din ele si veniti pe piata cu noi produse si servicii cu un impact benefic major pentru clientii carora va adresati!


sursa foto: www.mysugr.com


Tags: diabetidee de afaceremysugridei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 idei de afaceri care pot fi incepute chiar azi

de Florin Amariei
13 Feb 2020
Inspiratia poate veni de oriunde pentru o afacere de succes, asadar iti propunem 6 idei care pot fi incepute chiar azi. Cariera ta de antreprenor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]