Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Netflix aduce imbunatatiri. Functia My List este mai simpla

de Bianca Tila 23 Mai. 2023 71
Netflix aduce imbunatatiri. Functia My List este mai simpla
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

My List primeste o serie de imbunatatiri pentru cresterea functionalitatii. Abonatii o folosesc pentru a salva continutul dorit intr-o lista proprie.

Compania vrea sa simplifice modul in care utilizatorii pot gasi filmele si serialele salvate in My List. In acest sens, Netflix va adauga filtre prin care continutul de aici poate fi sortat.
 
De asemenea, filtrele se vor gasi in partea de sus a ecranului si vor permite abonatilor sa afiseze doar filme sau doar seriale, ori sa scoata in evidenta continutul la care a inceput sa se uite.
 
Aceasta noutate se poate dovedi de folos in special acelor utilizatori care au adaugat foarte multe titluri in My List, iar apoi le este greu sa gaseasca un anumit titlu.
 
Printre imbunatatirile aduse se numara si functia de eliminare a unui titlu din aceasta lista. Cu ajutorului unui simplu swipe pe titlu, acesta poate fi scos din lista.
 
Pana la acest moment, utilizatorul era nevoit sa viziteze pagina titlului respectiv pentru a-l elimina si sa foloseasca acelasi buton pe care a apasat cand a salvat titlul.
 
Noutatile sunt implementate acum in cadrul aplicatiei Netflix de Android. Compania a promis ca acestea vor ajunge si pe iPhone peste cateva saptamani.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: netflixmy listcresterea functionalitatiifilmeseriale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]