Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Netflix: Taxa de sharing a atras 6 milioane de abonati noi

de Bianca Tila 20 Iul. 2023 63
Netflix: Taxa de sharing a atras 6 milioane de abonati noi
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aproximativ 6 milioane de conturi Netflix noi au fost deschise in ultimul trimestru, in ciuda vaicarelilor de pe retelele sociale. La acel moment, multi criticau initiativa Netflix, spunand ca se vor dezabona.

Mai exact, 5,9 milioane de abonati noi a inregistrat Netflix in al doilea trimestru al anului curent. Acest rezultat reprezinta o crestere anuala de 8%, lucru peste estimarile care vorbeau de 1,9 milioane de abonati noi.
 
Compania se lauda ca taxa de sharing nu a dus la un val de dezabonari, precum se asteptau unii. In mesajul catre investitori, Netflix a adaugat si faptul ca aceasta taxa a determinat multi oameni sa-si creeze propriul cont.
 
Chiar si cu taxa de sharing, veniturile companiei s-au oprit la 8,2 miliarde de dolari, sub estimarile de 8,3 miliarde de dolari.
 
Reprezentantii companiei sunt de parere ca se vor cheltui cu 1,5 miliarde de dolari mai putin pe crearea continutului, din cauza grevei scriitorilor si actorilor.
 
In ceea ce priveste versiunea cu reclame a serviciului, 1,5 milioane de americani sunt deja abonati. Aceasta parte ii aduce companiei un venit mai mare per utilizator comparativ cu versiunile premium.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: netflixversiune cu reclamesharingcont

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Ce este un contract si ce tipuri de contracte pot fi incheiate in Romania

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In mediul afacerilor, situatia juridica joaca un rol important in viitorul afacerii voastre. Contractul este actul care stabileste in mod clar, cu...

Google face curatenie. Compania sterge conturile inactive

de Bianca Tila
13 Nov 2023
Google planifica o curatenie in aproximativ doua saptamani. Compania va elimina conturile care nu au mai fost folosite de cel putin doi ani....

Colaborari neasteptate in lumea tehnologiei. Microsoft semneaza un contract cu Amazon

de Bianca Tila
18 Oct 2023
Microsoft si Amazon vor semna un contract in valoare de peste 1 miliard de dolari pentru utilizarea serviciului de cloud, Microsoft 365, potrivit...

Netflix aduce imbunatatiri. Functia My List este mai simpla

de Bianca Tila
23 Mai 2023
My List primeste o serie de imbunatatiri pentru cresterea functionalitatii. Abonatii o folosesc pentru a salva continutul dorit intr-o lista proprie....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]