Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Portofoliul de asigurari Aeron Romania va fi preluat de Asirom

de Bianca Tila 17 Ian. 2024 57
Portofoliul de asigurari Aeron Romania va fi preluat de Asirom
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Portofoliul de asigurari al sucursalei Aeron in Romania va fi transferat la Asirom Vienna Insurance Group, in urma achizitionarii de catre Vienna Insurance Group a companiilor Aeron din Europa Centrala si de Est, conform unui comunicat remis Agerpres.

Asirom a primit pre-aprobarea acestui transfer de la Autoritatea de Supraveghere Financiara.
 
"Asirom Vienna Insurance Group, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria asigurarilor din Romania, este incantata sa anunte inceperea procesului de preluare a portofoliului de asigurari de viata de la Aegon Romania. 
 
Aceasta preluare strategica reprezinta un pas semnificativ in extinderea portofoliului si consolidarea pozitiei de lider a Asirom Vienna Insurance Group pe piata asigurarilor din Romania", se mentioneaza in comunicat.
 
Prin integrarea portofoliului Aegon Romania, Asirom "devine un partener de incredere pentru un numar si mai mare de clienti, oferind o gama diversificata de produse si servicii de asigurare adaptate nevoilor mereu in schimbare ale consumatorilor".
 
In plus, echipa Asirom isi propune sa asigure o tranzitie fara probleme pentru clientii si partenerii Aeron Romania. 
 
In ceea ce priveste Aeron Asigurari Romania, aceasta este o sucursala a Aeron Polonia. Transferul portofoliului de asigurari este supus aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara Poloneza. Astfel, transferul se va realiza cu respectarea prevederilor legale aplicabile.
 
Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata. Aceasta are o retea nationala de 140 de agentii, 1.500 de agenti activi si numerosi parteneri externi.
 
Asirom face parte din Vienna Insurance Group, principalul grup de asigurari in intreaga regiune a Europei Centrale si de Est. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: asiromaeron romaniaasf

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]