Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima fabrica de peste din Timis urmeaza sa se deschida!

de Ilinca Dobrescu 23 Aug. 2013 3209
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Autoritatile din Timis considera oportuna ideea de a construi prima fabrica de conserve de peste din zona. Motivul principal: 8 ferme piscicole sunt active in cadrul judetului.

Fermele piscicole reprezinta afaceri extrem de profitabile, avand in vedere faptul ca romanii si strainii cauta sa elimine din alimentatie tipurile de carne pe care nutritionistii si medicii nu le recomanda in cantitati prea mari.

Asa se face ca una dintre cele mai interesante optiuni ramane carnea de peste, fie ca este un pastrav proaspat pescuit, un file de salau sau somn si nu numai!

In prezent, din ce in ce mai multi romani cauta sa isi infiinteze o ferma piscicola. In judetul Timis, pentru cele o ferme piscicola deja active, se doreste construirea unei fabrici care ar urma sa absoarba productia zonala si sa aduca profituri substantiale, noteaza Agrointel.

”Noi lansam un apel catre toti investitorii cu potential sa se asocieze, pentru ca ne dorim o fabrica de conserve de peste în Timis. Aceasta ar permite sa cream un centru de prelucrare cu o linie tehnologica de care sa beneficieze toti producatorii piscicoli”, a explicat pentru Agerpres Marian Vasile, vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.

Conform estimarilor specialistilor, s-ar putea produce mai mult de 300 de tone de peste valoros: pastrav, sturion, somon, dar si crap, chiar daca in cantitati mai mici.

Una peste alta, pestele devine din ce in ce mai valoros pentru romani si pentru straini si de aceea interesul este mereu mare in acest domeniu. Solutia pentru ca productiile sa fie mereu intensive este ca producatorii mici si medii sa se asocieze.


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: ferma piscicolaferma de pesteproductie pestefabrica peste

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]