Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Procesul decizional in afaceri in pasi simpli
Deciziile luate in mediul afacerilor fac diferenta dintre prosperitate si drumul scurt catre faliment. Procesul decizional trebuie alcatuit pe o baza rationala, bine focalizata pe misiunea companiei. Atunci cand deciziile luate se dovedesc neinspirate, intreaga afacere are de suferit si trebuie invatat din greselile comise pentru un viitor mai stabil pentru intreaga companie.
Deciziile luate sunt precum jocurile de noroc atunci cand nu sunt luate intr-un mod rational, bine gandit si planificat. De asemenea, o decizie luata in graba se poate dovedi cea mai inspirata miscare pentru o afacere. De foarte multe ori, deciziile se iau rapid, implica situatii tensionate si au nevoie de promptitudine inainte de a se transforma in oportunitati pierdute de a ne aduce afacerile la un nivel profitabil.
Propriul meu plan de afaceri

Cultura castravetelui anti-diabet

3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Expertii in domeniul afacerilor ne recomanda sa urmam cateva sfaturi practice atunci cand suntem pusi in situatii ce necesita luari de decizii ce pot afecta bunul curs al intregii afaceri:
1. Stabiliti clar care este problema cu care va confruntati. Multi antreprenori sau manageri incearca sa rezolve o problema imediat ce apare si nu dau importanta cercetarii sale in amanunt, nu ajung sa cunoasca cu adevarat care este problema cu care se confrunta. In asemenea situatii, se aduc solutii viabile pe termen scurt si nu se rezolva adevarata sursa a problemei.
2. Pastrati in minte misiunea companiei. Orice decizie trebuie luata in asonanta cu telurile si scopurile afacerii dvs. Indepartarea de la drumul original prin luarea unor decizii care nu au fost indelung gandite si planificate va va afecta afacerea pe intregul sau unitar.
3. Deciziile se iau in situatii de calm si stabilitate emotionala. Nu incercati sa rezolvati problemele in situatii tensionate, pe graba, sau cand sunteti nervosi. Lasati-va un moment de relaxare si detensionare si ganditi la rece si cu un pragmatism extrem orice decizie doriti sa luati. Mai mult de atat, consultati-va cu profesionisti abilitati sa va ofere consultanta si sfaturi pentru situatia specifica cu care va confruntati.
4. Daca ati gasit solutia cea mai buna pentru problema cu care aveti de-a face si stiti ce decizie veti lua, trebui sa stabiliti momentul oportun implementarii sale. Doriti sa retrageti un produs de pe piata, sa lansati un altul, sa inchideti un departament din cadrul companiei samd? Este cazul sa va consultati cu specialisti avizati si sa determinati care este cel mai bun moment pentru a va pune in aplicare decizia luata. Momentul potrivit va decide succesul deciziei luate.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghidul practic pentru incepatorii in lumea criptomonedelor

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] Cresterea prepelitelor japoneze
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit