Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Punga frantuzeasca in care iti fierbi cafeaua in cateva minute!

de Ilinca Dobrescu 08 Aug. 2012 2973
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multe idei de afaceri descoperim pretutindeni in lume si, in mod natural, noi vi le aducem cat mai aproape pentru ca voi sa intelegeti directia de dezvoltare a cat mai multor antreprenori. Si adevarul este ca invatam extrem de mult din povestile de succes ale altor antreprenori. Invatam pe ce produse si servicii mizeaza, catre ce directii inovative se indreapta, ce instrumente si unelte folosesc pentru a ajunge la profitabilitate.

Astazi vom descoperim un sistem nou de preparare a unei cafele aromate, proaspete, usor si rapid de servit. Este vorba despre Coffeebrewer, noua idee de afaceri a brandului danez Coffeebrewer Nordic.

Ce au reusit danezii sa inventeze si cum au de gand sa ne schimbe stilul de viata? Au inventat o punga in care se gasete cafea macinata si in cadrul careia aceasta poate fierbe. Se asigura trei portii consistente de cafea proaspat preparata.

In interiorul pungii se afla un filtru cu 26 de grame de cafea macinata proaspata, noteaza Springwise. Pentru a fierbe cafeaua, utilizatorul trebuie doar sa ii desfaca pliul si sa toarne jumatate de litru de apa fierbinte. Se lasa la fiert intre cinci si opt minute si voila... cafeaua este gata.

"Sistemul unic de fierbere este gandit astfel incat sa se pastreze uleiurile naturale ale cafelei", explica reprezentatii Coffeebrewer Nordic. "Acest lucru sporeste aromele delicate si mirosul cafelei, care altfel nu ar putea fi mentinute decat prin intermediul unei prese frantuzesti", mai explica cei de la Coffeebrewer Nordic, noteaza Springwise.

Sistemul este extrem de inteligent proiectat. In momentul in care ai servit o ceasca si jumatate de cafea, restul de lichid se afla sub filtru si astfel, se opreste procesul de fierbere, ceea ce inseamna ca nu exista riscul obtinerii unei cafele amare din cauza suprafierberii.

Iata o idee de afaceri super-interesanta si care ne invata ca intotdeauna putem aduce inovatie in cadrul unei industrii pentru care exista atat de mult interes!

Spor la idei de afaceri si multa inspiratie!


sursa foto: www.springwise.com


Tags: idei de afaceriafaceriidei afacericoffeebrewer nordic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]