Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Regulile unei covrigarii de succes extrem!

de Victor Oancea 11 Iun. 2012 8028
4.14 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Perspectivele unei afaceri cu covrigi sunt extrem de bune. Covrigii sunt considerati a fi produse gustoase, sanatoase si foarte ieftine. In fapt, covrigariile reprezinta unele dintre cele mai viabile idei de afaceri pe timp de criza, insa nu toate se transforma in afaceri profitabile, in afaceri de succes.

Iata cateva reguli esentiale pentru a detine o covrigarie de succes real:

1. Covrigii sa fie realizati sub ochii clientilor, intr-un cuptor amplasat la vedere.

2. Sa aiba un gust bun (nu e necesar ca gustul sa fie extraordinar, deoarece placerea consumului vine in mare parte de la faptul ca ei sunt foarte proaspeti).


3. Covrigaria sa fie amplasata intr-un loc cu un oarecare vad. O covrigarie nu o sa dispara niciodata, pentru ca oricine isi poate permite unu-doi covrigi, care sa-i tina de foame dimineata sau in orice moment al zilei.

4. Daca totusi aveti parte de concurenta diversificati gama de produse ! In plus, nu uitati sa afisati, mare si vizibil, pretul. In perioada verii, este indicat sa existe si o oferta de bauturi racoritore sau lactate, care merg foarte bine cu covrigii.

5. Ca in orice afacere cu flux continuu, este necesar ca dumneavoastra, patronul, sa stati cat mai mult printre angajati pentru a putea remedia rapid eventualele poticneli in desfasurarea activitatii. Faceti tot posibilul sa evitati situatia jenanta de a nu putea oferi covrigi proaspeti la vanzare, fie si numai pentru o jumatate de ora, din tot felul de motive (care nu-l intereseaza pe client, dar va vor costa pe dumneavoastra).

6. Ritmul productiei este continuu pe toata perioada zilei. Trebuie sa va asigurati din timp cantitatile necesare de ingredient e, dar sa aveti si rezerve, mai ales ca pe piata en - gros pot aparea sincope de oferta (va puteti trezi ca nu aveti de unde cumpara faina).

7. De asemenea, ar fi recomandat sa dispuneti de o sursa de energie alternativa, in cazul unei intreruperi a gazelor sau a curentului. Daca dispuneti de un cuptor cu vatra incalzit cu gaze, este bine sa aveti si un cuptor electric de rezerva sau mai multe butelii, iar daca folositi doar cuptoare electrice este bine sa aveti un generator de curent electric.

Este evident, asadar, ca gestionarea cu succes a intregii activitati cere nervi tari, talent organizatoric si putere de munca: compararea rapida a preturilor de la furnizorii de materii prime, negocierile cu acestia, rezolvarea problemelor de transport etc., sunt sar cini frecvente pe parcursul acestei afaceri si va trebui sa puteti sa le faceti fata.

>>>Descoperiti informatiile care va vor ajuta sa demarati o afacere cu propria dvs covrigarie in cadrul ghidului "Covrigarie - Asta da afacere pe timp de criza".


Tags: covrigarieafacere covrigarieafacere covrigi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Covrigarie. Cine sunt clientii si cum ii atrageti?

de Idei de afaceri
12 Ian 2023
Consumatorii de covrigi fac parte din toate categoriile sociale, avand orice varsta. Segmentul de piata reprezentativ este alcatuit...

Pasii pentru infiintarea si obtinerea autorizatiilor pentru o covrigarie, o gogoserie sau o patiserie

de Idei de afaceri
05 Iul 2023
Covrigariile, patiseriile si gogoseriile inca se bucura de profituri considerabile. Produsele lor sunt considerate a fi ieftine si satioase si...

Spatiul si utilitatile de care aveti nevoie pentru a va deschide o covrigarie personala

de Zenobia Badescu
01 Nov 2011
Legat de zona geografică , lansarea unei afaceri cu covrigi este recomandat ă în localităţi cu 8.000 - 10.000 de locuitori. Aceasta nu este...

Covrigarie

de Mihai Balescu
30 Mar 2007
Cat costa un covrig? 1 leu, o nimica toata. E un produs atat de ieftin incat s-ar zice ca nu poti sa te imbogatesti de pe urma lui. Si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]