Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Renault Romania va avea un nou sediu in Bucuresti

de Florin Amariei 19 Iun. 2019 3181
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Renault, companie care detine Dacia, va avea un nou sediu in Bucuresti. Peste 3200 de angajati vor fi reuniti aici.

”Avem un nou sediu central, se afla la statia de metrou Preciziei. Va fi inaugurat saptamana viitoare, pe 28 iunie, cu participarea premierului, dar si a lui Thierry Bolloré, care este CEO al Grupului Renault la nivel global. Este foarte important pentru noi deoarece angajatii din Bucuresti ai Groupe Renault Romania lucreaza acum in cinci locuri diferite, dar vor lucra impreuna in acelasi loc. Este vorba de 3.200 de angajati, care vor lucra impreua pentru a fi mai eficienti”, a declarat miercuri pentru News.ro Christophe Dridi, director general al Groupe Renault Romania.
 
Este vorba de o cladire inchiriata de la dezvoltatorul imobiliar Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din Romania. Aceasta are un amfiteatru si o sala de sport.
 
”Nu putem vorbi de o investitie. Partenerul nostru este Globalworth, am inchiriat-o de la ei. Fabrica ramane la Mioveni”, a explicat Dridi.
 
Groupe Renault Romania are 18.300 de angajati in prezent.
 
Christophe Dridi este director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019.
 
Acesta a participat miercuri la Forumul economic “Povestile care schimba jocul”, organizat de Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania (CCIFER) si comitetul roman al Consilierilor de Comert Exterior ai Frantei (CCEF), care a reunit, la Bucuresti, 46 de lideri romani si francezi din domenii economice cheie.
 
Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) a anuntat in ianuarie ca uzina Dacia de la Mioveni a inregistrat anul trecut o crestere a productiei de 6,8%, pana la 335.262 vehicule.
 
In 2018, cel mai produs model a fost Duster, 313.883 unitati. SUV-ul a fost urmat de Sandero (42.146 unitati), Logan (33.841 unitati) si Logan MCV (22.354 unitati).


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: renaultdaciasediubucuresti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Renault: Vanzarile au inregistrat cresteri de 11% in primul trimestru

de Bianca Tila
11 Iul 2023
Renault a anuntat ca in primele sase luni ale acestui an a reusit sa vanda 770.807 de autoturisme si utilitare la nivel mondial. Comparativ cu...

Nissan si Renault: Acord asupra aliantei

de Bianca Tila
30 Ian 2023
Cei doi producatori de autovehicule, Nissan si Renault, au decis o restructurare a aliantei lor. Aceasta ii va pune pe picior de egalitate, Nissan...

Vanzarile Dacia au crescut la nivel global

de Bianca Tila
12 Iul 2022
Rezultatele vanzarilor din primele sase luni ale acestui an au inregistrat o crestere de sase procente. In prezent, volumul afisat de Dacia este mai...

Vinde Renault uzina de la Mioveni?

de Bianca Tila
26 Mai 2022
Renault a primit mai multe oferte de parteneriat pentru divizia responsabila de motoare diesel si benzina. Aceasta urmeaza sa fie infiintata alaturi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]