Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Renteaza e-mallurile pentru micii chiriasi electronici?

de Cosmin Enescu 08 Oct. 2014 2853
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe "homepage" intr-un e-mall, potentialul client gaseste o privire de ansamblu asupra sortimentului si caile prin care pot fi accesate produsele . In centrul comercial virtual se poate gasi si o piata a chilipirurilor, o bursa a locurilor de munca, un joc cu castiguri, spatii pentru discutii etc., cam acesta este tabloul general al unui e-mall.

 
Pro si contra e-mallurilor
Operatorii marilor centre comerciale electronice scot in evidenta avantajele lor mari: vizitatorii online pot sa se miste aici intr-o anumita masura si sa descopere produse, la care nu s-ar fi gandit la intrarea in pasajele magazinelor. In principal ar fi discutiile orientate spre client, numai la cauza acestora, multe persoane interesate intrand in magazine.

E-mallurile care fac comert prin posta sunt mult mai aproape de clienti, cu diferite grupe de produse oferite. Totusi, mai intai clientii trebuie miscati cu mesaje publicitare puternice, pentru ca apoi acestia sa-si faca cumparaturile in e-malluri.

Exista si multi critici proeminenti ai pasajelor comerciale electronice. Astfel, Jürgen Janik, redactor sef al revistei “Business Online” apreciaza ca magazinele electronice nu pot obtine nici un fel de venituri. In cazul in care doriti sa deveniti inchiriator de magazine, va sfatuim sa verificati in discutii personale cu ofertantul e-mallului conditiile exacte si sa incercati sa aflati veniturile  viitorilor concurenti.

Marketing si publicitate pe e-mall
 
Daca persoanele interesate nu cunosc magazinul dvs., pe care-l pot gasi numai intamplator, navigand pe Internet, nici cele mai frumoase oferte si prezentare nu pot aduce nimic. Trebuie, deci, sa atrageti atentia clientilor potentiali.

Acest lucru va reuseste in afara retelei, cu anunturi si articole in reviste de specialitate, cu impact in domeniul respectiv. In site-ul dvs. ar trebui instalate unde de discutii (“Chats”) si eventual si un joc cu castig.
 
Folositi in mod profesionist posibilitatile de dialog din retea, si oferiti persoanele interesate de oferta dvs. mult spatiu pentru autoservire. Aceasta inseamna: in Internet puteti lucra cu mijloacele de lucru ale dramaturgiei. In loc sa aglomerati pagina de inceput cu toate informatiile si posibilitatile de alegere, puteti alege in ce moment si in ce locuri sa oferiti diverse informatii. Astfel se creeaza suspansul.

Premisa pentru aceasta: sa apelati la niste agentii online foarte bune. Numarul acestora nu se poate aprecia, deoarece acestea apar ca ciupercile dupa ploaie si se concureaza in domeniul preturilor.

 


Tags: e-mallcomert virtualcentre comercialeclientiinternet

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Restaurantele vor fi obligate sa ofere gratuit apa clientilor

de Bianca Tila
21 Mar 2024
Restaurantele, barurile, cantinele si firmele de catering vor fi obligate, prin lege, sa le ofere apa potabila clientilor care vor cere acest lucru....

Covrigarie. Cine sunt clientii si cum ii atrageti?

de Idei de afaceri
12 Ian 2023
Consumatorii de covrigi fac parte din toate categoriile sociale, avand orice varsta. Segmentul de piata reprezentativ este alcatuit...

5 avantaje ale magazinului online: 24/7 deschis pentru un numar mai mare de clienti

de Idei de afaceri
01 Iul 2022
Industria tehnologica se dezvolta pe zi ce trece atat de repede incat nu ne mai gandim la bani atunci cand platim un produs, ci la card, telefon sau...

Vrei sa-ti atragi clientii? 2 idei de tipuri de restaurante tematice

de Anca Georgescu
30 Mar 2015
Va prezentam cateva exemple interesante, toate din statul american Florida, care ar putea sa dea de gandit proprietarilor de restaurante si baruri...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]