Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Repara si vinde automobile de cursa lunga!

de Andrioae Ruxandra 08 Aug. 2014 3099
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere care se bazeaza pe colectarea masinilor uzate este o afacere foarte competitiva, ce ofera oportunitati pentru impatimitii de automobile care vor sa aiba profit. O asemenea afacere presupune cunoasterea detaliilor tehnice si pricepere la arta negocierii, pentru ca vei cumpara masini vechi si nu intotdeauna preturile vor fi pe masura uzurii acestora.

 
Pe langa faptul ca vei putea colectiona masinile si ca le vei putea valorifica, le vei putea selecta pe cele care nu mai au nicio sansa sa fie conduse vreodata si le vei inscrie in programe de remat. Afacerea consta in restaurarea automobilelor cu ajutorul priceperii tale in mecanica sau cu ajutorul unor angajati pasionati de masini, ca si tine.
 
Poti lua legatura cu dealeri care sa iti aduca astfel de masini. Poti reduce preturile initiale ale automobilelor si vei permite oamenilor care nu au venituri mari sa isi indeplineasca visul de a avea o masina. Este important sa faci inventarul si sa tii evidenta modelelor si a costurilor imbunatatirilor.
 
Ai putea incheia contracte cu un service auto, in cazul in care nu te poate ajuta nimeni cu repararea masinilor. Daca poti angaja pe cineva care sa fie un mecanic desavarsit, atunci vei face cea mai buna alegere pentru viitorul afacerii tale. Desigur, asta inseamna ca profitul afacerii va fi impartit, dar nu conteaza, intrucat, odata cu dezvoltarea afacerii, vei putea acoperi costurile.
 
Ofera garantii clientilor tai in cazul in care masinile se strica sau se avariaza in diferite situatii. Astfel, vei fi privit drept un antreprenor responsabil, caruia ii pasa de clientii lui. Masinile care implica cele mai multe costuri de reparatie ar trebui sa aiba preturi mai ridicate, de aceea, in acest caz va trebui sa prelungesti perioada garantiei, indeplinind in acest fel nevoile clientilor.
 
Poti face reclama afacerii tale pe internet, pe retele de socializare, prin ziare, prin atelierele de vopsitorie auto sau service-uri. Poti oferi oamenilor sansa de a avea o masina acceptabila la un pret accesibil, asadar trebuie sa te faci remarcat.
Vei avea nevoie de o locatie, respectiv de un teren unde vor fi parcate masinile. De regula, aceste spatii sunt amenajate la periferia oraselor, pentru a nu deranja linistea publica cu toate procedeele mecanice la care sunt supuse automobilele. Daca ai suficient capital, poti inchiria sau cumpara un teren pentru desfasurarea afacerii si sa construiesti o cladire pe post de birou, pentru a putea tine evidenta tuturor masinilor care intra la reparat si care sunt vandute apoi. 
 
Sursa: smallbusiness.chron.com
 


Tags: afaceriautomobilemasiniafaceri masinivanzare masinireparatii masini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]