Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reteaua de Sanatate Regina Maria incheie un nou parteneriat

de Bianca Tila 28 Sep. 2022 634
Reteaua de Sanatate Regina Maria incheie un nou parteneriat
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii anunta incheierea unui parteneriat cu reteaua de Sanatate Regina Maria. Prin acesta, furnizorul de servicii medicale va sustine actiuni de constientizare a preventiei in randul angajatilor companiei membre ANIS, potrivit unui comunica remis Bursa.

Specialistii Regina Maria vor organiza prin pozitia de partener afiliat al ANIS seminarii si programe destinate companiilor de tehnologie membre ANIS. Acestea sunt concepute pe nevoile si riscurile specifice sectorului IT, incluzand si campanii de constientizare a riscurilor de sanatate si modalitatilor de preventie.
 
Peste 175 de companii din Romania sunt membre ANIS. De asemenea, acestea angajeaza mai mult de 40% din forta de munca a industriei IT la nivel mondial.
 
"Ne bucuram sa anuntam acest parteneriat, REGINA MARIA fiind unul dintre cei mai activi promotori ai sanatatii la locul de munca. 
 
Pandemia ne-a invatat cat de importanta este constientizarea riscurilor de sanatate, identificarea la timp a semnelor unor afectiuni, a oboselii si a simptomelor de burnout, preventia si existenta unui sistem prin care angajatul primeste servicii medicale rapid si la un nivel de calitate ridicat. 
 
Deoarece Reteaua de Sanatate REGINA MARIA s-a adaptat cu succes la conditiile aparute in pandemie prin implementarea de tehnologii pentru o interactiune digitala dintre clinica si pacient, ne-am propus prin acest parteneriat sa organizam pentru angajatii companiilor membre ANIS actiuni de informare si educare privind riscurile de sanatate specifice sectorului IT", a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS.
 
In ceea ce priveste conceptul de abonamente corporate, Regina Maria l-a lansat in premiera in Romania, in urma cu 26 de ani. In prezent, compania a dezvoltat si pachete medicale specializate pentru IMM si persoane fizice, detinand un portofoliu de peste 700.000 de abonamente.
 
De asemenea, Reteaua de Sanatate Regina Maria a investit aproximativ 200 de milioane de euro in ultimii 10 ani. Investitiile au vizat modernizarea si deschiderea de noi locatii, achizitionarea de aparatura performanta si pregatirea echipelor medicale, potrivit comunicatului.
 
"REGINA MARIA gestioneaza un portofoliu de peste 8.000 de companii si este furnizorul de servicii medicale private din Romania preferat de peste 70% din topul companiilor din industria IT din Romania, astfel ca stim si intelegem care sunt nevoile acestei industrii. 
 
Misiunea noastra este sa aratam ca ne pasa de oameni in mod autentic, ne bucuram ca ne-am alaturat ANIS si ne dorim ca prin aceasta colaborare sa fim in pas cu schimbarile si nevoile din aceasta industrie, sa inovam alaturi de ei solutiile pe care le oferim si sa facilitam accesul unui numar cat mai mare de angajati la informatii despre preventie", spune Georgiana Andrei, Director Vanzari Divizia de Abonament, REGINA MARIA. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: regina mariaanisparteneriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Un nou parteneriat pentru solutii inovatoare

de Bianca Tila
25 Aug 2022
Element Industrial si Tesla Group semneaza un contract pentru solutii inovatoare de obtinere si exploatare a energiei verzi. In acest parteneriat pe...

Vrei sa realizezi un parteneriat de afaceri cu un prieten sau o ruda? Iata 5 sfaturi utile!

de Octavian Dinu
27 Ian 2015
Parteneriatul? O decizie spinoasa dar necesara uneori la startul unei afaceri sau pentru dezvoltarea ei. Iata ce este indicat sa iei in considerare...

3 sfaturi esentiale pentru un parteneriat exceptional!

de Maria Nicutar
06 Dec 2012
Parteneriatele de afaceri nu functioneaza intotdeauna si unii experti in afaceri chiar se arunca la afirmatii care ne spun sa nu investim timp,...

Afaceri in parteneriat - Ateliere culinare tematice

de Zenobia Badescu
16 Aug 2012
Ritualul prepararii si coacerii painii si cozonacilor poate fi unul dintre cele mai placute momente. Este recunoscut faptul ca romanii au fost...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]