Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung a decis sa deschida un magazin in Bucuresti, singurul din Europa de Est

de Adela Simonescu 26 Mai. 2012 2525
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Samsung, cel mai important producator de smartphone-uri din lume , a inaugurat primul magazin din Europa de Est. Magazinul este localizat in centrul comercial Feeria si va oferi o gama variata de tablete si martphone-uri, noteaza Capital.

"Oferim o gama larga de produse, de la feature phone-uri, la cele mai performante smartphone-uri, pentru categorii cat mai largi de consumatori, ceea ce ne-a determinat sa cream si acest spatiu, special pentru a expune gama noastra completa de produse", a notat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Samsung Electronics Romania.

Magazinul Samsung este deschis in parteneriat cu Internity si nu exista o intentie a gigantului IT de a mai inaugura alte centre, in viitorul apropiat. "Mai exista unul deschis recent in Paris, unul la Londra si altele in Statele Unite", a notat pentru Capital Sorin Manea, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania.

Magazinul Samsung are o suprafata de cca 80 mp si va fi deschis in fiecare zi, intre orele 10.00-22.00, noteaza Capital.

Din momentul deschiderii magazinului, in perioada 25 mai - 31 mai, Samsung va rasplati cumparatorii unui telefon mobil sau a unei tablete cu un incarcator auto cadou si in perioada 1 iunie- 30 iunie, cinci dintre persoanele care vor achizitiona noul Samsung Galaxy S III vor putea castiga contravaloarea telefonului cumparat, mai noteaza Capital.


Tags: magazin samsungmagazin samsung romaniasamsung internitysamsung romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]