Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarcini de care sa te ocupi pana la finalul anului!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pana la sfarsitul anului 2013 au ramas enorm de multe lucruri pe care trebuie sa le finalizam. Avem bugete de efectuat, analize si teste, angajari si concedieri, rememorari si cadouri de facut.

In linii mari, iata care sunt sarcinile pe care trebuie sa ne concentram pana la finalului anului:

1. Stabileste ce a functionat si ce nu a functionat in avantajul afacerii tale, anul acesta.
Au fost proiecte in care te-ai implicat si au fost investitii mai fericite si altele mai putin inspirate. Au fost alegeri pe care te-ai ferit sa le faci si decizii pripite.

2. Stabileste care au fost oamenii care te-au ajutat sa cresti afacerea in 2013, care te-au tinut in loc si care te-au tras in jos. Ia o decizie cu privire la fiecare in parte, fara teama, fara sa stai pe ganduri.

Evident, cu totii avem familii si avem cheltuieli, facturi si greutati. Cu toate acestea, sa lasi un angajat sa plece din companie poate fi cel mai bun lucru pentru ambii, si pentru afacere, si pentru angajat.

In acelasi timp, promoveaza-ti oamenii care au dovedit ca vor mai mult si ca sunt dispusi sa isi impinga limitele si mai mult decat ai crezut ca pot!

Nu se intampla des ca angajatii nostri sa ne impresioneze cu adevarat prin rezultatele pe care le ofera, rezultate care se revad si in ROI-ul companiei.

3. Stabileste cat de mult ai avansat in cadrul industriei in care iti dezvolti afacerea. Daca stagnezi, vei disparea din peisaj mai rapid decat crezi ca esti posibil.

Cauta, prin orice actiune intreprinzi, sa faci un pas in fata, sa te diferentiezi fata de concurenti, sa aduci un plus de inovatie in afacerea ta.

4. Multumeste celor care te-au ajutat. Sunt numeroase maini invizibile care ti-au fost oferite cand aveai nevoie de ajutor. Nu neglija importanta actelor de recunostinta, de multumire, de recunoastere a meritelor celor din jurul nostru.

La nevoie, acestia vor fi alaturi de voi din nou!

5. Analizeaza situatia actuala a cheltuielilor, a incasarilor, a investitiilor in curs de desfasurare si stabileste ce proiecte doresti sa finalizezi in anul ce vine.

Impune-ti obiective realiste si stabileste planurile de actiune pe care trebuie sa le urmezi pentru ca rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor tale.

6. Analizeaza directia luata de afacerea ta. Afacerile sunt cladite pe baza anumitor valori de la care nu trebuie sa ne abatem. In momente de nesiguranta, in perioade de criza economica, in situatii problematice, ne putem abate de la viziunea pe care am cladit-o cu atat de multe resurse.

Stabiliti faptul ca inca sunteti pe aceeasi cale pe care trebuie sa o urmati pentru ca viziunea sa se auto-imbunatateasca de la an la an!

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com





Tags: afaceriafaceri de succesafaceri profitabileafaceri in 2013afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]