Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarcini de care sa te ocupi pana la finalul anului!

de Ilinca Dobrescu 16 Dec. 2013 2573
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pana la sfarsitul anului 2013 au ramas enorm de multe lucruri pe care trebuie sa le finalizam. Avem bugete de efectuat, analize si teste, angajari si concedieri, rememorari si cadouri de facut.

In linii mari, iata care sunt sarcinile pe care trebuie sa ne concentram pana la finalului anului:

1. Stabileste ce a functionat si ce nu a functionat in avantajul afacerii tale, anul acesta.
Au fost proiecte in care te-ai implicat si au fost investitii mai fericite si altele mai putin inspirate. Au fost alegeri pe care te-ai ferit sa le faci si decizii pripite.

2. Stabileste care au fost oamenii care te-au ajutat sa cresti afacerea in 2013, care te-au tinut in loc si care te-au tras in jos. Ia o decizie cu privire la fiecare in parte, fara teama, fara sa stai pe ganduri.

Evident, cu totii avem familii si avem cheltuieli, facturi si greutati. Cu toate acestea, sa lasi un angajat sa plece din companie poate fi cel mai bun lucru pentru ambii, si pentru afacere, si pentru angajat.

In acelasi timp, promoveaza-ti oamenii care au dovedit ca vor mai mult si ca sunt dispusi sa isi impinga limitele si mai mult decat ai crezut ca pot!

Nu se intampla des ca angajatii nostri sa ne impresioneze cu adevarat prin rezultatele pe care le ofera, rezultate care se revad si in ROI-ul companiei.

3. Stabileste cat de mult ai avansat in cadrul industriei in care iti dezvolti afacerea. Daca stagnezi, vei disparea din peisaj mai rapid decat crezi ca esti posibil.

Cauta, prin orice actiune intreprinzi, sa faci un pas in fata, sa te diferentiezi fata de concurenti, sa aduci un plus de inovatie in afacerea ta.

4. Multumeste celor care te-au ajutat. Sunt numeroase maini invizibile care ti-au fost oferite cand aveai nevoie de ajutor. Nu neglija importanta actelor de recunostinta, de multumire, de recunoastere a meritelor celor din jurul nostru.

La nevoie, acestia vor fi alaturi de voi din nou!

5. Analizeaza situatia actuala a cheltuielilor, a incasarilor, a investitiilor in curs de desfasurare si stabileste ce proiecte doresti sa finalizezi in anul ce vine.

Impune-ti obiective realiste si stabileste planurile de actiune pe care trebuie sa le urmezi pentru ca rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor tale.

6. Analizeaza directia luata de afacerea ta. Afacerile sunt cladite pe baza anumitor valori de la care nu trebuie sa ne abatem. In momente de nesiguranta, in perioade de criza economica, in situatii problematice, ne putem abate de la viziunea pe care am cladit-o cu atat de multe resurse.

Stabiliti faptul ca inca sunteti pe aceeasi cale pe care trebuie sa o urmati pentru ca viziunea sa se auto-imbunatateasca de la an la an!

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com





Tags: afaceriafaceri de succesafaceri profitabileafaceri in 2013afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]