Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Steve Jobs: Top 13 citate inspirationale

de Ilinca Dobrescu 17 Apr. 2014 3629
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Steve Jobs a fost si va ramane intotdeauna unul dintre cei mai puternici mentori pentru multi dintre noi. Chiar daca nu il avem in persoana alaturi de noi, ne servim de citatele sale motivationale, de ideile pe care le-a lasat in urma, de strategiile pe care le-a folosit cu atat de mult succes in cladirea unui brand cat se poate de solid.

Iata cele mai importante 13 citate inspirationale din partea lui Steve Jobs, conform INC:

"Creativitatea reprezinta doar conexiunea dintre lucruri. Atunci cand intrebi persoanele creative cum au realizat ceva, se simt oarecum vinovati pentru ca nu au realizat ceva la modul propriu, ci au vazut ceva. Apoi, dupa o vreme, parea evident."

"Sa tii mereu minte ca vei muri este cel mai bun mod pe care il cunosc pentru a evita capcana de a gandi ca ai ceva de pierdut. Nu ai niciun motiv sa nu iti urmezi inima."

"Fii o zona in care calitatea este obligatorie. Unii oameni nu sunt obisnuiti cu un mediu unde se cere excelenta."

"Nu poti sa faci conexiunile potrivite privind inainte; poti sa reusesti doar privind in urma. Asa ca trebuie sa ai incredere ca punctele se vor conecta intr-un fel in viitor. Trebuie sa ai incredere in ceva -- in intuitia ta, in destin, viata, karma, orice. Aceasta atitudine nu m-a dezamagit niciodata si a facut diferenta completa in viata mea."

"Munca ta va umple o mare parte din viata ta si singurul mod in care vei fi cu adevarat satisfacut este sa faci munca pe care tu o consideri cu adevarat exceptionala. Si singurul mod de a munci exceptional este sa iubesti ceea ce faci. Daca inca nu ai gasit aceasta activitate, continua sa cauti. Nu inceta sa cauti. Cu toata puterea inimii, vei recunoaste ceea ce iubesti atunci cand vei gasi activitatea potrivita. Si, ca orice alta relatie, devine din ce in ce mai buna pe masura ce anii trec. Asa ca nu te opri din cautat pana cand nu gasesti. Nu te opri din cautat."

"Sa fiu cel mai bogat om din cimitir nu conteaza pentru mine... Sa ma bag in pat noapte, spunandu-ni ca ziua de astazi a fost minunata... asta conteaza pentru mine."

"Sunt la fel de mandru de lucrurile pe care nu le-am facut, precum sunt de lucrurile pe care le-am facut. Inovatia reprezinta actul de a refuza mii de lucruri."

"Cred ca daca ai facut ceva si s-a dovedit a fi un lucru bun, atunci ar trebui sa te orientezi catre urmatorul lucru, sa nu stai prea mult in asteptare. Da-ti seama ce urmeaza."

"Faptul ca am fost concediat de la Apple a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Greutatea de a avea succes a fost inlocuita de usuratatea de a fi un incepator din nou. Mi-a dat libertatea de a intra intr-una dintre cele mai creative perioade ale vietii mele."

"Calitatea este mai importanta decat cantitatea. O inscriere completa este mai importanta decat doua duble de teren."

"Cand aveam 17 ani, am citit un citat care spunea ceva de genul: 'Daca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, intr-o buna zi cu siguranta vei avea dreptate'. A lasat o impresia asupra mea si de atunci, pentru ultimii 33 de ani, m-am uitat in oglinda in fiecare dimineata, punandu-mi intrebarea: 'Daca astazi ar fi ultima zi din viata mea, as vrea sa fac ceea ce voi face astazi?' Si de cate ori raspunsul era negativ pentru mai multe zile la rand, stiam ca aveam nevoie de o schimbare."

"Sunt convins ca jumatate din ce diferentiaza antreprenorii de succes de cei lipsiti de succes este pura perseverenta."

"Vreau sa adaug un 'ding' in univers."



Tags: citate motivationalecitate steve jobsreplici steve jobs

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]