Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategii care urnesc orice afacere catre progres!

28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori, afacerile noastre par sa stagneze. Si nimic nu este mai grav decat sa ne aflam intr-o astfel de situatie. Stagnarea reprezinta unul dintre cele mai mari pericole cu care avem de-a face in mediul business si de aceea avem si strategiile care sa ne ajute sa o eliminam.

Iata si cateva recomandari din partea lui Steve Tobak, pentru INC, recomandari adresate antreprenorilor, managerilor, leaderilor si profesionistilor responsabili cu optimizarea nivelului de profitabilitate:

1. Opreste-te din mers pentru o perioada de timp! O pauza poate sa fie tot ce aveai nevoie atunci cand simti ca muncesti prea mult si lucrurile stau pe loc.

2. Intreaba-i pe cei din jur ce propuneri au pentru tine si afacerea ta. Ca orice antreprenor, se poate sa fii prea aproape de afacerea ta. Asa ca ia putina distanta si asculta ce au de zis cei din jur.

3. Invata sa lucrezi si cu cifrele sau angajeaza un specialist. Exista numeroase afaceristi care se pricep de minune la orice, mai putin la capitolul contabilitate. Este timpul sa inveti cum sa lucrezi cu cifrele sau sa angajezi un specialist. Impreuna puteti efectua modificarile care sa iti aduca afacerea pe plus.

4. Ia o pauza. Pauzele nu trebuie privite ca ocazii de pierdere a timpului, ci ca oportunitati de sporire a nivelului de productivitate pe care o veti investi in mersul afacerii, odata ce va veti reintoarce cu forte proaspete si cu o viziune clara.

5. Ia-ti un partener potrivit. Partenerii de afaceri sunt profesionisti cu care impartim stresul, grijile, sarcinile. Tot partenerii de afaceri sunt cei care pot veni cu idei noi si solutii salvatoare pentru afacerile noastre.

6. Refa "decorul". Daca aveti o locatie offline, aveti grija ca toata atmosfera sa fie perfecta pentru clientii care va viziteaza. La fel se intampla si in online, in cazul prezentei care poate tine la distanta oamenii sau ii poate atrage in mod clar.

7. Externalizeaza. Se poate ca o alta agentie, firma, companie sa detina specialistii care sa te repuna in joc. Apeleaza la ajutoare externe care sa preia toate sarcinile in afara de cele pe care tu si oamenii tai le realizati cel mai bine!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afacereafacerisucces afaceriprogres afacere

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]