Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Strategii pentru o afacere mai prospera
Cautam strategii care sa ne aduca mai multa prosperitate, mai multe profituri, mai multa faima, mai multa recunoastere in industria de care apartinem. Cautam strategii care sa ne ajute sa ne deservim mai bine clientii si sa ne impunem mai usor in fata competitiei.
Dificil pentru unii, imposibil pentru cei care nu sunt dispusi sa depuna eforturi, sa isi asume riscuri si sa arunce pe masa sumele banesti necesare.Cateva strategii care vor ajuta intotdeauna o afacere sa devina mai prospera:
Sporiti calitatea produselor si serviciilor oferite. Niciodata nu este cazul sa va opriti din a lua pulsul pietei, din a verifica produsele competitorilor si de a va imbunatati propriile produse si servicii. Se numeste inovatie si se realizeaza cu ajutorul unei echipe creative, cu investitii financiare si cu timp petrecut alaturi de echipele de oameni care au gandit si realizat produsul.
Investiti in oamenii vostri, in cei mai valorosi si in toti ceilalti care le potenteaza rezultatele acestora. Nu uitati faptul ca si cei mai putini valorosi angajati isi aduc o contributie pentru succesul afacerii ca un intreg ce trebuie sa functioneze optim din toate punctele de vedere.
Trimiteti-va angajatii la cursuri de specializare, la seminarii si workshop-uri in cadrul carora isi pot dezvolta abilitatile si competentele. Daca intra in rutina, isi vor pierde motivatia si entuziasmul.
Studiati-va competitorii. Daca nu aveti deja un plan de afaceri in care sa aveti cate un dosar aferent fiecarui concurent, nu aveti aceleasi sanse sa castigati suprematia in cadrul industriei in care va dezvoltati afacerea.
Alcatuiti cate un dosar pentru fiecare concurent, dosar care sa contina esentialul despre fiecare afacere in parte, cu strategiile folosite pana acum, cu rezultatele obtinute. In timp, vei putea anticipa miscarile pe care concurentii vostri le vor face pentru a castiga clienti si profituri cat mai mari.
Dati inapoi comunitatii in cadrul careia va dezvoltati afacerea. Donati cat mai des, implicati-va in cauze nobile, incurajati-va angajatii sa devina voluntarii unei cauze in care cred. Reciclati tot ce se poate recicla si faceti economie de energie, papetarie si nu numai.
Toate aceste actiuni, cu toate ca impun eforturi reduse, contribuie enorm la bunastarea unei afaceri de viitor.
Articole conexe
3 domenii in care poti porni afaceri de succes!
de Florin AmarieiSfaturi utile pentru afaceri de succes cu o berarie
de Camelia Ghenese-EMPORIO - Afaceri de succes pentru exportatorii romani
de Idei de afaceriIdei de afaceri de succes: cresterea ratelor
de Andrioae RuxandraAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit