Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 greseli de management care compromit succesul departamentului tau!

de Maria Nicutar 12 Dec. 2013 2615
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Crezi ca detii la indemana toate instrumentele de lucru de care ai nevoie. Lucrezi cu software-uri de ultima generatie si citesti cele mai tari carti din domeniu. Insa nu poti sa iti imaginezi cat de putin conteaza acestea daca nu pui in aplicare lectiile invatate.

Iata cele mai grave greseli de management care compromit succesului departamentului tau:

1. Nu ai incredere in subalternii tai.
Crezi ca oamenii au nevoie de minim 5 ani de experienta intr-un domeniu anume pentru ca sfaturile si propunerile lui sa fie luate in considerare.

De foarte multe ori, cei mai lipsiti de experienta profesionala, cei mai noi angajati vin cu idei care pot face de rusine pe unii dintre cei mai vechi profesionisti din departament.

2. Pui etichete mult prea des. Ai o echipa de profesionisti si unii sunt oameni de baza pentru tine. Altii sunt lasati intr-un colt. Nu ai mai sters de mult timp praful in partea aceea din camera. Este timpul sa iti lasi toti oamenii sa se afirme, nu doar cei care te-au impresionat de cateva ori, cu unele idei care au functionat bine.

Asa se face ca, de foarte multe ori, unii profesionisti care au avut proiecte ce s-au finalizat cu rezultate catastrofale ar putea da lovitura cu urmatorul proiect... daca li s-ar mai acorda o sansa. Nu puneti etichete oamenilor.

De asemenea, nu puneti etichete in functie de varsta, sex, etnie samd. Exista femei care vor fi directori generali mai buni de o mie de ori decat orice barbat de pe o raza de 100 de kilometri. Nu va lasati inselati de aparente fiindca veti fi indus in eroare.

3. Crezi ca stii foarte multe, asa ca te concentrezi pe rulaj si productie. Niciodata nu poti spune ca ai invatat destul si ca procesul de educatie poate sa intre temporar pe pauza. Este esential sa mizezi cat mai des si cat mai substantial pe cursuri, carti de specialitate, workshop-uri, conferinte si multe alte oportunitati de invatare.

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: educatie financiaramanagement afaceriafaceremanagement afaceremanagement in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei
01 Ian 2020
Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]