Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 secrete de aur pentru cladirea unei echipe de succes!

de Ilinca Dobrescu 12 Aug. 2014 3313
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca oamenii sunt profesionisti, rezultatele lor, cel mai des, sunt pe masura asteptarilor. Asa se face ca business-urile pe care le lasam pe mainile amatorilor au cele mai mici sanse de succes.

Dar foarte des se intampla sa ai oameni buni in echipa si, cu toate acestea, sa nu reusesti sa obtii rezultate exceptionale din contributia echipei.

Cateva secrete de aur care te vor ajuta sa cladesti si sa gestionezi cu succes o echipa care sa livreze mereu rezultate de exceptie:

1. Pune oamenii potriviti pe pozitiile potrivite. Deseori descoperim manageri care ar fi mai buni ca executanti si invers. Descoperim web designeri care ar programa mai bine si descoperim redactori care ar putea mai bine sa faca orice altceva decat ce fac in prezent.

Prima regula spune sa recrutam corect si sa stabilim perfect unde trebuie sa actioneze fiecare om pentru impact pozitiv maxim.

2. Asculta opiniile tuturor pentru ca echipa sa functioneze optim. De multe ori ne lasam absorbiti total de o parere, de ideea unui coechipier si restul vocilor se pierd complet. Pentru ca echipa sa functioneze complet trebuie ca fiecare om din interior sa isi exprime opinia si sa gasim solutii pentru a integra toate ideile in mod optim.

3. Nu face rabat de la salarii. Siguranta financiara se afla, din pacate pentru multi, pe primul loc atunci cand discutam despre motivatii si motive de a ramane in companie. Asa se face ca daca nu ai siguranta financiara, nimic nu mai conteaza, nici frumusetea proiectelor, nici frumusetea cu care este decorat biroul, nici colectivul si nici cei 20 de prieteni de care te-ai atasat enorm in ultimii ani. Daca la final de luna nu ai cum sa iti acoperi cheltuielile, jobul trebuie schimbat.

4. Mizeaza pe unitate in interiorul echipei. Nu iti pune oamenii in competitie, oricat de bine ar suna potentialele rezultate. Se prea poate sa obtii profituri mai mari, insa daca coechipierii isi strica relatiile, mai devreme sau mai tarziu, echipa nu va mai fi la fel. Nu va mai fi o echipa. Punct.

5. Mizeaza pe inovatie si educatie continua. O echipa de succes trebuie sa fie precum o armata care sa coprinda noi si noi teritorii. Daca nu poti sa oferi echipei noi provovari, noi oportunitati pe care sa le cuceriti impreuna, echipa va stagna si apoi va disparea.

6. Initiaza cat mai multe sesiuni de teambuilding pentru ca echipa sa ramana cat mai unita. Incurajeaza-i pe toti sa faca echipa si cand se afla pe terenul de paintball, si cand se afla la picnic si trebuie sa cumpere diverse produse, si cand organizati impreuna un eveniment distractiv. Unitatea din afara biroului se va transpune si atunci cand se ocupa de sarcini si responsabilitati din munca lor.

7. Incurajeaza comunicarea deschisa, oneste, cu maxim de transparenta. Daca X il barfeste pe Y si Y nu vrea sa isi imparta sarcinile cu Z iar Z nu are incredere in ceilalti coechipieri si nu isi impartaseste ideile, deja echipa are cateva hibe pe care trebuie sa le rezolvi daca iti doresti unitate. De aici vin si cele mai bune rezultate.




Tags: echipa de succesafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]