Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Victoria's Secret inregistreaza scaderi ale vanzarilor

de Bianca Tila 30 Aug. 2024 21
Victoria's Secret inregistreaza scaderi ale vanzarilor
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vanzarile totale comparabile cu trimestrul care s-a incheiat la 3 august au afisat scaderi cu 3%. Rezultatele generale s-au situat la limita superioara a intervalului prognozat de companie.

Gigantul de lenjerie a afisat un venit net de 32 de milioane de dolari in acest an, datorita performantei vanzarilor.
 
"Rezultatele noastre financiare pentru al doilea trimestru s-au situat la limita superioara a asteptarilor si am inregistrat o crestere a veniturilor operationale trimestriale de la an la an pentru prima data din 2021. 
 
Am fost incurajati de continuarea imbunatatirii secventiale a rezultatelor vanzarilor trimestriale in America de Nord pentru al patrulea trimestru consecutiv, deoarece tendintele vanzarilor s-au imbunatatit atat in magazinele noastre fizice, cat si pe canalele online", a declarat directorul general interimar si directorul financiar si administrativ Timothy (TJ) Johnson, relateaza Fashion Network.
 
Lansarea unor noi colectii, precum sutienul Victoria's Secret Dream, evenimentul Pink Friday back-to-campus si cresterea constanta a VS Sport au determinat succesul companiei.
 
Toate aceste eforturi au contribuit activ la o mai buna acceptare a produselor, la gestionarea disciplinata a stocurilor si la o crestere corespunzatoare a marjei brute in dolari si la extinderea ratei.
 
Victoria's Secret a raportat o crestere a vanzarilor cu o singura cifra pentru afacerea sa internationala si marca Adore Me.
 
De asemenea, businessul estimeaza ca vanzarile nete din T3 vor afisa cresteri cu o singura cifra, fata de vanzarile nete din T3 2023, de 1,265 miliarde de dolari.
 
Previzunile firmei au fost imbunatatite pentru intregul an. In acest sens, se asteapta ca vanzarile nete pentru anul fiscal 2024 sa scada cu aproximativ 1% si ca venitul operational ajustat sa se situeze intre 275 si 300 de milioane de dolari, in crestere comparativ cu estimarile anterioare de 250-270 de milioane de dolari.
 

Victoria's Secret

 
Victoria's Secret a fost fondat in anul 1977 in San Francisco. Numele brandului a fost inspirat de designul magazinului creat de Gaye Raymond (partenera lui Roy Raymond in afacere) in stilul epocii victoriene.
 
La inceput, brandul se adresa barbatilor care voiau sa cumpere lenjerie intima pentru partenere. Asa s-a nascut ideea de secret pentru a recrea un nivel de intimitate cu cumparatorii. 
 
Cinci ani mai tarziu, Roy Raymond vinde afacerea pentru 1 milion de dolari, iar compania Limited Brands (in prezent L Brands) a reorientat-o catre clientela de sex feminin.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: victoria's secretscaderil brands

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Indicele ROBOR afiseaza scaderi

de Bianca Tila
13 Aug 2024
Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 5,58%, de la 5,59%. Acesta este cel in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei....

Rezervele valutare ale BNR au inregistrat scaderi

de Bianca Tila
01 Aug 2024
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei totalizau 63,579 miliarde de euro, la finalul lunii iulie 2024, in scadere cu 1,26% fata de...

Gucci inregistreaza scaderi

de Bianca Tila
25 Iul 2024
Kering, grupul francez de lux, a inregistrat o scadere mai mare la vanzari decat se astepta in T2 si prognozeaza pentru a doua jumatate a anului un...

Indicele ROBOR afiseaza scaderi

de Bianca Tila
10 Nov 2023
Indicele ROBOR la 3 luni a afisat scaderi la 6,30%, de la 6,34%. De asemenea, indicele ROBOR la 6 luni a scazut la 6,37%, de la 6,40%. Indicele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]