Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Youtube schimba regulile. Politica privind filmarile care contin injuraturi se va modifica

de Bianca Tila 16 Ian. 2023 332
Youtube schimba regulile. Politica privind filmarile care contin injuraturi se va modifica
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Youtube promite ca va modifica politica privind filmarile care contin injuraturi, din nou. Aceasta miscare a fost provocata de reactia creatorilor de continut care s-au trezit cu monetizarea oprita.

In acest sens, in luna noiembrie platforma a anuntat o serie de masuri impotriva creatorilor de continut care injura. La acel moment, erau vizate clipurile in care se auzeau injuraturi in primele 15 secunde. 
 
Totusi, Youtube decidea de la caz la caz, limitarea reclamelor afisate sau monetizarea completa. Acest fapt punea creatorul de continut in imposibilitatea de a mai castiga bani de pe urma filmarii respective.
 
Regulile impuse de Youtube au atras furia unui numar mare de creatori. Acestia considerau nedreapta situatia, avand in vedere ca regulile se aplicau retroactiv, fiind penalizate si filmari mai vechi, postate inainte sa intre noua regula in vigoare.
 
In ceea ce priveste creatorii de continut, unii dintre acestia au protestat prin postarea acestui gen de filmari penalizate de Youtube. De aceasta data, injuraturile erau adresate catre sefii platformei.
 
In aceasta situatie, Youtube a anuntat ca va aduce anumite ajustari privind regulile care vizeaza in juraturile. Insa, platforma nu a oferit detalii despre cum vor fi modificate acestea. 
 
In prezent, sefii Youtube se tem de anumiti advertiseri, precum Apple si Disney, avand in vedere ca acestia sunt mai sensibili la limbajul folosit. In consecinta ar putea opri campaniile de publicitate derulate pe Youtube din cauza limbajului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: youtubereguliinjuraturicreatori de continut

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Youtube: Noi facilitati pentru abonatii Premium

de Bianca Tila
11 Apr 2023
Youtube pregateste cateva noi facilitati suplimentare pentru utilizatorii care aleg sa plateasca pentru abonamentul lunar Youtube Premium. Seria...

Noi reguli in restaurante. Consumatorul trebuie sa stie cate E-uri contin produsele

de Bianca Tila
26 Ian 2023
In urma stabirii abordarii la nivel european, s-a emis un Ordin care stabileste detalierea informatiilor din meniurile restaurantelor. In acest sens,...

Comisia Europeana modifica regulile privind concurenta

de Florin Amariei
18 Nov 2021
Comisia Europeana (CE) anunta ca modifica regulile privind concurenta, astfel incat economia din blocul comunitar sa faca fata noilor provocari....

Sanctiuni noi si mai mari pentru firmele care incalca regulile anti-Covid

de Florin Amariei
19 Apr 2021
Un nou OUG a fost adoptat de Guvernul Romaniei, act prin intermediul caruia se introduc sanctiuni noi si mai mari pentru firmele care incalca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]