Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 reguli de aur pe care antreprenorii adevarati le cunosc si le respecta!

de Maria Nicutar 28 Iul. 2014 3021
3.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu doar ca le cunoastem, dar le respectam cu toata strictetea pentru ca sunt reguli de aur care guverneaza modul in care afacerile de succes functioneaza cu adevarat.

Vi le enumer in randurile urmatoare, doar 6 din sutele de reguli de aur pe care un antreprenor adevarat trebuie sa le cunoasca si sa le respecte:


1. Nu uita de unde ai pornit. Nu uita anii in care ai fost somer si anii in care ai fost un simplu angajat. Nu uita anul in care ai fost in internship si perioada in care ai muncit pentru acei superiori care au uitat sa te plateasca pentru orele suplimentare. Nu uita nimic si actioneaza asa cum ar fi trebuit cu totii sa o faca. Preia modelele demne sa fie duse mai departe.



2. Nu uita unde trebuie sa ajungi. Daca nu stii exact unde doresti sa mergi, orice drum te duce intr-acolo! Este o replica celebra pe care am auzit-o cu totii de mii de ori si este total adevarata.

Pentru o afacere de succes ai nevoie de o viziune solida, de un plan realizat cu lux de amanunte.


3. Respecta-ti adversarii si invata de la ei! Nu iti lua competitia peste picior, nu ii subestima, nu le sumbina actiunile. Invata de la ei, respecta-i, leaga relatii de afaceri daca ai ocazia si nu intra in competitie de dragul de a le arata cine este mai bun. Respecta-ti planul de afaceri si nu iti transforma demersurile antreprenoriale intr-un razboi.


4. Nu face afaceri doar pentru bani! Daca intri in afaceri doar pentru bani, mai bine renunti de pe acum. Dorinta de imbogatire nu face decat sa creasca si sa nasca noi si noi nemultumiri. Intotdeauna vei dori mai mult. Nu exista limita de imbogatire care te va multumi, chiar daca acum ai chiar si o cifra rotunda la care te gandesti. Dorinta de imbogatire este incontrolabila.


5. Nu trage pe sfoara pe nimeni! Nici angajatii si nici clientii nu trebuie sa fie dovada lipsei tale de respect. Trateaza-i asa cum ti-ai trata copiii, oamenii cei mai dragi din viata ta. Nu este imposibil si nici dificil atat timp cat iti gandesti produsele si serviciile ca si cum cei mai dragi tie le-ar consuma/ folosi.

6. Lasa o urma demna sa fie model pentru generatiile care vor veni! Fa lumea un loc mai bun in care sa traim cu totii. Lasa o amprenta demna de respect si admiratie. Realizeaza ceva nou si care sa aduca un plus de bunastare in viata clientilor. Fa ceva de care generatiile urmatoare sa fie mandre ca pot copia, din care se pot inspira cu incredere.



Tags: afaceri de succesafaceri profitabileidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Secretul pentru afaceri de succes: puterea prezentului

de Maria Nicutar
07 Ian 2015
Eckhart Tolle se poate sa fie un nume cunoscut si pentru tine. Este faimos pentru milioane de oameni din intreaga lume. Si nu pentru ca este frumos,...

Afaceri profitabile in 2014: Incotro?

de Maria Nicutar
29 Dec 2013
Incotro? Unde vezi cu ochii... Asta este replica pe care ne-o dau expertii din lumea intreaga. Poti sa faci profit din orice. Credeai ca site-urile...

CONCURS Am reusit cu Idei de Afaceri

de Idei de afaceri
27 Nov 2013
ACEASTA este sansa ta! Daca ai reusit sa-ti pui pe picioare propria afacere la care am contribuit si noi prin consultanta oferita in CD-urile cu Idei...

Cele 5 reguli de aur ale lui Richard Branson pentru afaceri profitabile

de Julian Manescu
08 Oct 2013
Richard Branson este omul de afaceri britanic care detine casa de muzica Virgin Records si compania aeriana Virgin Atlantic Airways. In anul 2012,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]