Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anul viitor vor fi infiintate 50 de joburi de baby-sitter in Brasov

de Alina Cotae 27 Dec. 2010 2137
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La sfarsitul anului viitor se va deschide, in Brasov, un Centru de Excelenta pentru ingrijirea copiilor cu varste cuprinse intre unul si sase ani. Proiectul este sustinut de Uniunea Europeana, fiind accesat prin intermediul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Proiectul se numeste Echilibru  o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala si se va desfasura pe o durata de trei ani, avand o valoare totala de 4.500.000 de Euro.

In acest timp, vor fi construite nu mai putin de trei Centre de Excelenta pentru ingrijirea copiilor: unul in Brasov, si doua in Bucuresti, in sectoarele 3 si 6.

Obiectivul programului il reprezinta formarea a 50 de femei cu varsta de peste 45 de ani pentru meseria de baby-sitter. Ele vor fi selectate de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Brasov.

Acestea vor urma cursuri teoretice si practice gratuite, de instruire, cu durata de doi ani, salariile personalului fiind asigurate prin acest proiect. Ele isi vor desfasura activitatea intr-un centru special care va fi amenajat sau construit de la zero in Brasov. Acesta va functiona in regim normal de cresa, cele 50 de bone putand fi angajate si la domiciliu.

Proiectul urmareste sa asigure conditiile necesare reintoarcerii pe piata muncii a tinerelor mame, prin anumite programe bazate pe favorizarea reconcilierii vietii familiale cu cea profesionala.

Concret, se doreste ca premizele dezvoltarii facilitatilor de ingrijire a copiilor sa fie asigurate. Astfel, tinerele mame vor avea posibilitatea sa se intoarca pe piata muncii si sa isi continue activitatea profesionala.



Tags: proiectuniunea europeanacursuri teoretice gratuite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]