Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce ne invata sarbatorile de Craciun...

de Maria Nicutar 26 Dec. 2013 2062
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne invata enorm de multe daca avem urechi de auzit si minte deschisa. Sarbatorile de Craciun ne invata ca nu le poti avea pe toate si ca nu ii poti multumi pe toti.

Mai invatam ca lacomia face rau intotdeauna, si in viata personala, si acasa si la munca, si in relatiile profesionale si cand discutam despre cadouri. Mai inveti ca lucrurile merg catastrofal de rau atunci cand nu faci pregatiri. Si aceasta regula se aplica si in viata personala si in viata profesionala.

Nu poti sa faci lucrurile din mers. Nu se aranjeaza nimic de la sine. Nu poti sa mizezi pe ajutor divin si pe spontaneitatea cu care esti inzestrat... Nu poti sa dai raspunsuri destepte doar bazandu-te pe intuitie si noroc.

Nu in ultimul rand, sarbatorile de Craciun te invata ca fericirea nu se cumpara niciodata. Si acest lucru se aplica si in cazul celei mai prospere afaceri si in cazul celei mai prospere relatii personale. O familie fericita nu se cladeste cu cadouri scumpe. O familie fericita se cladeste cu momente unice, cu timp si energie, iubire si calm, rabdare si creativitate, resurse asa de pretioase, insa atat de subestimate in fata banilor...

Sa nu uitam ca singurele si cele mai importante caramizi pe care trebuie sa le asezam la temelia unei familii si, implicit, a unei afaceri, sunt resursele pe care nu le poti cuantifica in capital financiar: emotii, grija, iubire, apreciere, recunostinta.

Sa aveti afaceri prospere si familii fericite!


Tags: afaceri 2014. afaceri prospereafaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]