Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa deveniti o autoritate in domeniul dvs

de Maria Nicutar 15 Iun. 2011 3208
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate ca aceasta este cea mai mare dorinta a oricarui antreprenor, manager, lider samd. Toti vrem sa ne autentificam ca autoritati, ca persoane influentabile, ca maestri in domeniul in care activam. Dar cum stim cand si prin ce modalitati ajungem in acest punct? Daca doriti sa deveniti un nume de referinta in domeniu dvs trebuie sa fiti in permanenta la curent cu tot ce se intampla in acel spatiu.

Aveti nevoie de pregatire si training continuu, de specializari si perfectionari, de conversatii productive cu mai marii domeniului dvs, samd.

Nu este un proces simplu sa treci de la simplu antreprenoriat sau de la management la leadership de succes. Leaderii sunt, spre exemplu, considerati autoritati in domeniul in care activeaza. Ei au responsabilitatea de a conduce echipe de lucru, de a influenta pareri si decizii de actiune si de gandire.

Sunt urmati de bunavoie de numerosi adepti, le este ceruta parerea pentru orice neclaritate, sunt supusi intrebarilor celor mai dificile, dar pentru asta trebuie sa fie pregatiti.

Cei care doresc sa isi proiecteze autoritatea in domeniul lor au nevoie de cateva elemente esentiale:

1.    Efort si perseverenta. Maestrii adevarati stiu ca numele de referinta ale domeniilor nu se nasc in acest fel, ci se creeaza in timp, cu efort si sacrificiu, prin nopti nedormite, carti citite, participari la conferinte, seminarii, training-uri samd.

2.    Pasiune. Acesta este elementul vital fara de care nu puteti sa depuneti efort si perseverenta. In acelasi timp, degeaba aveti o pasiune pentru un domeniu daca nu sunteti dispus sa depuneti efort pentru a deveni o autoritate in aceasta directie.

3.    Rabdare. Maestria vine in timp. Uneori ni se pare ca dureaza prea mult si ca nu se va termina niciodata acest drum sinuos, dar, adevarul este ca orice lucru are o finalitate iar roadele se culeg in acest punct. Niciodata nu se vor vedea rezultate uimitoare fara efort si fara timp indelung petrecut intr-o anumita directie. Cunstintele au nevoie de timp pentru a fi acumulate, inmagazinate si digerate.




Tags: autoritate in domeniuleadership

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]