Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se pregatesc carieristii si afaceristii veritabili de Paste?

de Adela Simonescu 26 Apr. 2013 2120
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sarbatorile de Paste sunt aproape de tot si deja simtim cum toti din jurul nostru incep sa se agite cu tot felul de pregatiri. Mamele deja au pus ochii pe un miel frumusel si tatii cantaresc preturile la legumele pentru stufat si alte produse. Noi stim deja ca trebuie sa cumparam hainute noi pentru copii si cateva cadouri frumusele pentru cei mai putin norocosi decat noi.

Vom da fructe si mancare buna, dulciuri si chiar si cate o jucarie. Sunt copii multi care au nevoie de noi mai mult ca oricine altcineva. Si ne rupem din buget pentru a le da sansa sa zambeasca sincer si sa inteleaga ca si ei merita sa se bucure, chiar daca nu au sansa sa o faca in fiecare zi, asa cum fac odraslele noastre.

Mai presus de orice, incercam sa ne rupem de clasica imagine din fiecare an, imagine destul de distorsionata a manierei in care se fac pregatirile. Nu mai vrem sa cumparam mancare ca intr-o cursa nebuneasca, sa ne imbrancim cu alti cumparatori prin hipermarket-uri, sa gatim mai mult decat putem manca, sa mizam pe alimente si prea putin pe partea spirituala.

Vrem sa avem sarbatori veritabile, in care sa stam alaturi de cei dragi, sa le dam toata atentia noastra. Vrem sa le explicam copiilor toata povestea din Biblie si sa ii ducem in parc sau la picnic, la iarba verde! Vrem sa nu petrecem zilele in bucatarie, enervati ca pasca nu a crescut si ca vopseaua nu a prins pe oua.

Asa ca realizam ca sarbatorile pascale ar putea fi ocazia perfecta sa practicam o noua forma de dezvoltare personala: CUMPATAREA! Nu este mai Paste daca ai burta plina peste masura si nu este mai Paste daca ai parte de cumparaturi ca in Vestul salbatic!

Asa ca fiti cumpatati in toate aspectele vietii voastre si fiti generosi cu cei din jur! Pregatiri placute pentru sarbatorile de Paste!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: pregatiri de pastesarbatori de pastesarbatori pascalepregatiri pentru paste

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]