Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa cumparam o afacere deja inceputa?

de Maria Nicutar 19 Iun. 2011 2698
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chiar daca este vorba despre o afacere care a dat faliment sau care nu da semne ca merge in directia potrivita, ideea de a o continua poate sa fie o alegere perfecta. Cheia catre succesul in alegerea unei astfel de afaceri sta in deteminarea motivelor pentru care proprietarul doreste sa renunte la administrarea ei si in consultanta oferita de un specialist in domeniul respectiv.

O afacere care deja a fost demarata este o oportunitate buna in foarte multe cazuri. Sa nu uitam faptul ca multi antreprenori demareaza afaceri cu scopul clar de a le vinde catre alti oameni de afaceri. Este o situatie in care ambele persoane au de castigat.

Primul va castiga bani si experienta in domeniul afacerilor iar al doilea va castiga o afacere pregatita sa scoata profit. Acest proces de vanzare-cumparare este asemanator cu decizia multor persoane de a angaja un zugrav pentru renovarea apartamentului lor. Si ei insisi ar fi putut cu ajutor sau fara sa isi zugraveasca locuinta, insa de ce sa nu plateasca pe cineva care se pricepe mai bine in cazul in care isi permit acest lucru. Viitorii oameni de afaceri isi scutesc energia si timpul in schimbul unui cost pe care il gasesc acceptabil.

Desigur, orice afacere trebuie cumparata daca prezinta oportunitati de dezvoltare. Daca va consultati cu un specialist in domeniul in care este construita afacerea va va spune exact ce sanse aveti pentru a largi afacerea, pentru profituri viitoare din ce in ce mai mari.

Un avantaj al afacerilor deja pornite este ca au, probabil, si o baza de clienti deja stabilita. Este bine sa aveti un punct de unde sa porniti. In momentul in care se demareaza o afacere de la zero si fara clienti nu exista nici un venit stabil pentru afacere iar antreprenorul trebuie sa isi sustina activitatea din capitalul personal.

Mai mult, un alt punct bun al afacerilor “la cheie” este ca au uneori si angajati recrutati. Procesul de recrutare se poate dovedi unul dificil, indelungat si extrem de costitisitor.

Per total, cu o documentare in adancime puteti stabili rentabilitatea unei afaceri si profitabilitatea unei achizitii. Nu ezitati sa negociati si puneti pasiune in viitoarea afacere!




Tags: achizitionarea de afaceriafaceri la cheie

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]